Рецепт Тефтелі з червоної риби
Червона риба гарна скрізь. І в засолюванні, і запечена. А можна спробувати ще і тефтелі з червоної риби приготувати. ароматні, повітряні — вони сподобаються всій родині.
опис приготування:
У вас за планом рибний день? відмінно! Є і відповідне блюдо — тефтелі з червоної риби. Вони набагато корисніше звичайних смажених рибних котлет, що, і якщо чесно, смачніше. соковиті, ввібрали в себе аромати соусу, вони стануть відмінним вечерею для всієї родини. Отже, готуємо тефтелі з червоної риби!
- Червона риба— 300 грам(У цьому рецепті використовувалася горбуша)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- кріп (невеликий пучок) — 1 штука
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Зелена цибуля (пучок) — 1 штука
- Борошно пшеничне вищого ґатунку— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
лук очистити, нарізати крупно
Подрібнити червону рибу і цибулю за допомогою блендера або м'ясорубки. Отриманий фарш перемішати.
кріп вимити, дрібно нарізати.
У рибний фарш додати кріп, борошно, сіль, перець. Добре все перемішати. Сформувати з рибного фаршу тефтелі.
Зелену цибулю вимити, нарізати.
У мисці змішати оливкове масло, томатну пасту, частина нарізаної зеленої цибулі. Влити півсклянки гарячої кип'яченої води і добре перемішати.
Залити тефтелі соусом і поставити в духовку. запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Такі тефтелі добре подавати з рисом або овочами. Смачного!
Подібні рецепти
Естрагон лимонадний
Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...
Морс із червоної смородини
Рецепт приготування морсу з червоної смородини кількість порцій: 6 червоної смородини— 150 грам цукру— 150 грам води— 1 літр Зняти з гілочок ягоди смородини, ретельно перебрати, промити і дати висохнути. Довести воду до кипіння в широкій каструлі. Смородину помістити в друшляк і опустити в...
Тефтелі дітям
Так хочеться подати діткам таку їжу, щоб вони її обов'язково з'їли. Ці тефтелі максимально відповідають вимогам малюків. опис приготування: готуємо фарш. Перемелюємо куряче філе. подрібнюємо цибулю, картопля і перемішуємо з фаршем. заправляємо спеціями, формуємо тефтелі і смажимо з усіх боків ...
Тефтелі з баранини
Це не просто тефтелі з баранини - це справжнє марокканське блюдо з тефтелей, яєць, соусу і ароматних трав. Свято для шлунка забезпечений! Спробуйте! опис приготування: Приготування тефтелей з баранини почніть з фаршу. Подрібніть в м'ясорубці м'ясо, додайте в фарш яйце і спеції, вимішайте і сфо...
Тефтелі з курятини
Тефтелі з курятини в домашніх умовах виходять не такими жирними, як м'ясні, але зате і більш здоровими, та ще й готуються на порядок швидше. Смак у них ніжний,так що подавати можна до чого завгодно опис приготування: Хочете знати, як приготувати тефтелі з курятини? — Все дуже просто. Якщо наві...