Рецепт Тефтелі з червоної риби

Рецепт Тефтелі з червоної риби
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Червона риба гарна скрізь. І в засолюванні, і запечена. А можна спробувати ще і тефтелі з червоної риби приготувати. ароматні, повітряні — вони сподобаються всій родині.

опис приготування:

У вас за планом рибний день? відмінно! Є і відповідне блюдо — тефтелі з червоної риби. Вони набагато корисніше звичайних смажених рибних котлет, що, і якщо чесно, смачніше. соковиті, ввібрали в себе аромати соусу, вони стануть відмінним вечерею для всієї родини. Отже, готуємо тефтелі з червоної риби!

  • Червона риба— 300 грам(У цьому рецепті використовувалася горбуша)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • кріп (невеликий пучок)  — 1 штука
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Зелена цибуля (пучок)  — 1 штука
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Тефтелі з червоної риби - фото крок 1 рибу вимити, видалити шкіру, нарізати шматочками.

Тефтелі з червоної риби - фото крок 2 лук очистити, нарізати крупно

Тефтелі з червоної риби - фото крок 3 Подрібнити червону рибу і цибулю за допомогою блендера або м'ясорубки. Отриманий фарш перемішати.

Тефтелі з червоної риби - фото крок 4 кріп вимити, дрібно нарізати.

Тефтелі з червоної риби - фото крок 5 У рибний фарш додати кріп, борошно, сіль, перець. Добре все перемішати. Сформувати з рибного фаршу тефтелі.

Тефтелі з червоної риби - фото крок 6 Зелену цибулю вимити, нарізати.

Тефтелі з червоної риби - фото крок 7 У мисці змішати оливкове масло, томатну пасту, частина нарізаної зеленої цибулі. Влити півсклянки гарячої кип'яченої води і добре перемішати.

Тефтелі з червоної риби - фото крок 8 Залити тефтелі соусом і поставити в духовку. запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Тефтелі з червоної риби - фото крок 9 Такі тефтелі добре подавати з рисом або овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Террін з червоної риби

Естрагон лимонадний

Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...

Морс із червоної смородини

Морс із червоної смородини

Рецепт приготування морсу з червоної смородини кількість порцій: 6 червоної смородини— 150 грам цукру— 150 грам води— 1 літр Зняти з гілочок ягоди смородини, ретельно перебрати, промити і дати висохнути. Довести воду до кипіння в широкій каструлі. Смородину помістити в друшляк і опустити в...

Тефтелі дітям

Тефтелі дітям

Так хочеться подати діткам таку їжу, щоб вони її обов'язково з'їли. Ці тефтелі максимально відповідають вимогам малюків. опис приготування: готуємо фарш. Перемелюємо куряче філе. подрібнюємо цибулю, картопля і перемішуємо з фаршем. заправляємо спеціями, формуємо тефтелі і смажимо з усіх боків ...

Тефтелі з баранини

Тефтелі з баранини

Це не просто тефтелі з баранини - це справжнє марокканське блюдо з тефтелей, яєць, соусу і ароматних трав. Свято для шлунка забезпечений! Спробуйте! опис приготування: Приготування тефтелей з баранини почніть з фаршу. Подрібніть в м'ясорубці м'ясо, додайте в фарш яйце і спеції, вимішайте і сфо...

Тефтелі з курятини

Тефтелі з курятини

Тефтелі з курятини в домашніх умовах виходять не такими жирними, як м'ясні, але зате і більш здоровими, та ще й готуються на порядок швидше. Смак у них ніжний,так що подавати можна до чого завгодно опис приготування: Хочете знати, як приготувати тефтелі з курятини? — Все дуже просто. Якщо наві...