Рецепт Tavrançuk

Рецепт Tavrançuk
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування тавранчука з рибного філе з морквою, ріпою, солоними огірками і петрушкою.

опис приготування:

Tavrançuk (мохер, tagançuk) - старовинне російське блюдо, з'явилося в 15 столітті. Тавранчук готувався в горщиках у попередньо витопленого російської печі. В 19 столітті блюдо практично зникло з ужитку, так як в цей час відбувалася ліквідація печей в містах та селах, а приготоване без печі на плиті блюдо виходило не таким смачним. Тавранчук готувався як з риби (судак, щука, окунь, короп), так і з м'яса (преимущественно баранья грудинка). Кількість рідини при готуванні використовувалося мінімальне. Горщик з тавранчуком ставили в піч нагрітися на кілька хвилин, після чого заливали збитими яйцями (якщо це рибний тавранчук), зав'язували горлечко горщика ганчірочкою і заліплювали тестом для герметизації. Після цього тавранчук нудився в печі кілька годин. Зараз тавранчук готують в духовці, 45 хвилин - рибний, 1,5 години - м'ясний.

приготування:

Рибне філе розрізати на невеликі шматочки. Очистити від шкірки солоні огірки і нарізати м'якоть маленькими кубиками. Нарізати кубиками морква, ріпу і корінь петрушки. Гриби дістати з розсолу і подрібнити.

У порційні горщики викласти в кілька шарів овочі, гриби і рибне філе, посоливши кожен шар. Додати запашний перець горошком і лавровий лист. Залити кожен горщик невеликою кількістю води і рослинним маслом. Помістити горщики в духовку і тушкувати до готовності.


  • рибного філе— 600 грам
  • середня морква— 1 штука
  • невелика ріпа— 1 штука
  • кореня петрушки— 20 грам
  • солоні огірки— 2 штуки
  • соленых грибов— 10 грам
  • рослинної олії— 80 грам
  • перець горошком— За смаком
  • лавровий лист— За смаком
Tavrançuk (мохер, tagançuk) - старовинне російське блюдо, з'явилося в 15 столітті. Тавранчук готувався в горщиках у попередньо витопленого російської печі. В 19 столітті блюдо практично зникло з ужитку, так як в цей час відбувалася ліквідація печей в містах та селах, а приготоване без печі на плиті блюдо виходило не таким смачним. Тавранчук готувався як з риби (судак, щука, окунь, короп), так і з м'яса (преимущественно баранья грудинка). Кількість рідини при готуванні використовувалося мінімальне. Горщик з тавранчуком ставили в піч нагрітися на кілька хвилин, після чого заливали збитими яйцями (якщо це рибний тавранчук), зав'язували горлечко горщика ганчірочкою і заліплювали тестом для герметизації. Після цього тавранчук нудився в печі кілька годин. Зараз тавранчук готують в духовці, 45 хвилин - рибний, 1,5 години - м'ясний.

приготування:

Рибне філе розрізати на невеликі шматочки. Очистити від шкірки солоні огірки і нарізати м'якоть маленькими кубиками. Нарізати кубиками морква, ріпу і корінь петрушки. Гриби дістати з розсолу і подрібнити.

У порційні горщики викласти в кілька шарів овочі, гриби і рибне філе, посоливши кожен шар. Додати запашний перець горошком і лавровий лист. Залити кожен горщик невеликою кількістю води і рослинним маслом. Помістити горщики в духовку і тушкувати до готовності.


Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Дієтичний суп з вівсянкою

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...