Рецепт Свинина з персиками

Рецепт Свинина з персиками
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Свинину з персиками, тобто. рулет зі свинини з персиками приготувати набагато простіше, ніж здається. Для його приготування потрібна якісна свиняча вирізка, консервовані перчики і приправи.

опис приготування:

Як приготувати свинину з персиками?

1. З свинячої вирізки зріжте плівочки, м'ясо промийте і просушіть паперовим рушником. Розріжте гострим ножем уздовж, як книжку.

2. & Quot; Сторінки книжки" застуда (як на відбивну). Постарайтеся не наробити дірок! Можна це зробити, "укутав" свинину в харчову плівку — так ви не забрудните ні донці, ні молоток.

3. Плівку приберіть і просипьте внутрішню частину свинячої "; книжки" сумішшю з солі, перцю і трав. Потім викладіть нарізані часточками консервовані персики.

4. Настав самі відповідальний момент! М'ясо з начинкою треба акуратно згорнути в рулет і зв'язати мотузкою. Можна, можливо, звичайно використовувати і зубочистки (& Quot; замочені" в оливковій олії, щоб легше було вибрати).

5. Свинину з персиками викладіть у форму (можна в рукав для запікання), посипте дрібно посічений часником. Під рулет можна покласти товстими пластами нарізану моркву. Рулет накрийте фольгою і отруюйте в розігріту до 220 градусів духовку. Загальний час запікання м'яса безпосередньо пов'язане з його вагою. Один кілограм м'яса випікається один годину. для 10-20 хвилин до закінчення запікання зніміть з рулеті фольгу, щоб він підрум'яниться.

Свинину з персиками подавайте до столу нарізаною на шматочки з улюбленим соусом для м'яса. Така закуска прикрасить будь-який святковий стіл. А можна подавати з гарніром як основне гаряче блюдо — як вам більше подобається. Смачного!

  • Свинина (вирізка)  — 400 грам
  • консервовані персики— 200 грам
  • цукор— 2 чайних ложки
  • часник— 2-3 зубчиків
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
  • Суміш трав для свинини— — За смаком
Як приготувати свинину з персиками?

1. З свинячої вирізки зріжте плівочки, м'ясо промийте і просушіть паперовим рушником. Розріжте гострим ножем уздовж, як книжку.

2. & Quot; Сторінки книжки" застуда (як на відбивну). Постарайтеся не наробити дірок! Можна це зробити, "укутав" свинину в харчову плівку — так ви не забрудните ні донці, ні молоток.

3. Плівку приберіть і просипьте внутрішню частину свинячої "; книжки" сумішшю з солі, перцю і трав. Потім викладіть нарізані часточками консервовані персики.

4. Настав самі відповідальний момент! М'ясо з начинкою треба акуратно згорнути в рулет і зв'язати мотузкою. Можна, можливо, звичайно використовувати і зубочистки (& Quot; замочені" в оливковій олії, щоб легше було вибрати).

5. Свинину з персиками викладіть у форму (можна в рукав для запікання), посипте дрібно посічений часником. Під рулет можна покласти товстими пластами нарізану моркву. Рулет накрийте фольгою і отруюйте в розігріту до 220 градусів духовку. Загальний час запікання м'яса безпосередньо пов'язане з його вагою. Один кілограм м'яса випікається один годину. для 10-20 хвилин до закінчення запікання зніміть з рулеті фольгу, щоб він підрум'яниться.

Свинину з персиками подавайте до столу нарізаною на шматочки з улюбленим соусом для м'яса. Така закуска прикрасить будь-який святковий стіл. А можна подавати з гарніром як основне гаряче блюдо — як вам більше подобається. Смачного!

Подібні рецепти

Свинина швидко і смачно

Чізкейк без випічки з персиками

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...