Рецепт Свинина зі сметаною

Рецепт Свинина зі сметаною
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете приготувати ніжне м'ясо з ароматним соусом? Тоді спробуйте простий рецепт свинини зі сметаною і цибулею. Таке блюдо підійде до будь-якого гарніру і може бути подано з овочами.

опис приготування:

м'ясо, приготоване таким чином, виходить дуже соковитим, м'яким і смачним. Це досить класичний рецепт свинини зі сметаною, однак при бажанні його можна доповнити ароматними спеціями і овочами. соус, в якому гаситься м'ясо, можна використовувати для подачі страви до столу.

  • свинячі відбивні— 300 грам
  • цибулина— 1 штука
  • крем— 200 грам
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
  • бульйон— 50 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • спеції— 1 щіпка
Свинина зі сметаною - фото крок 1 1. На сковороді розігріти невелику кількість рослинної олії. Очистити цибулину і нарізати півкільцями. Надіслати на сковороду і обсмажити трохи. Часник очистити і нарізати (можна пропустити через прес). Додати до цибулі і обсмажити до золотистого кольору.

Свинина зі сметаною - фото крок 2 2. Тим часом вимити, просушити м'ясо. Як зробити свинину зі сметаною, цілком відбивні або нарізані шматочками, — не має значення, і залежить від ваших уподобань. Обсмажену цибулю з часником зняти зі сковороди і відкласти на час. У розігріте масло відправити м'ясо і обсмажити на сильному вогні до золотистої скоринки.

Свинина зі сметаною - фото крок 3 3. Саме час зайнятися соусом. Сметану з'єднати з бульйоном. Посолити і поперчити за смаком, додати улюблені спеції. Все ретельно перемішати.

Свинина зі сметаною - фото крок 4 4. До обсмаженого м'яса додати соус. При бажанні можна також доповнити сушеної або свіжої зеленню.

Свинина зі сметаною - фото крок 5 5. Повернути на сковороду обсмажену цибулю і часник. акуратно перемішати. Довести до кипіння і накрити сковорідку кришкою. Щоб свинина зі сметаною в домашніх умовах була м'якою і соковитою, гасити блюдо потрібно на мінімальному вогні.

Свинина зі сметаною - фото крок 6 6. Залежно від розміру шматочків м'яса, гасити м'ясо від 40 до 60 хвилин. Перед подачею на стіл свинину можна дістати з сковороди, а соус уварити трохи до загустіння (можна додати трохи борошна).

Подібні рецепти

Тефтелі в томатному соусі зі сметаною

Свинина зі сметаною на сковороді

Оригінальні тефтелі з картоплею порадують в будні всіх, до того ж, подавати їх будемо з шикарним томатним соусом зі сметаною. Дивіться рецепт і повторюйте. опис приготування: Ніжні тефтелі готуємо з курячого фаршу і картоплі. Спочатку тефтелі обсмажуємо до золотистого кольору, потім викладаємо...

Свинина а-ля пиццайола

Свинина а-ля пиццайола

Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...

Свинина «ананасове насолоду»

Свинина «ананасове насолоду»

Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...