Рецепт Свинина зі сметаною
Хочете приготувати ніжне м'ясо з ароматним соусом? Тоді спробуйте простий рецепт свинини зі сметаною і цибулею. Таке блюдо підійде до будь-якого гарніру і може бути подано з овочами.
опис приготування:
м'ясо, приготоване таким чином, виходить дуже соковитим, м'яким і смачним. Це досить класичний рецепт свинини зі сметаною, однак при бажанні його можна доповнити ароматними спеціями і овочами. соус, в якому гаситься м'ясо, можна використовувати для подачі страви до столу.
- свинячі відбивні— 300 грам
- цибулина— 1 штука
- крем— 200 грам
- часник— 2-3 зубчиків
- Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
- бульйон— 50 мілілітрів
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- спеції— 1 щіпка
2. Тим часом вимити, просушити м'ясо. Як зробити свинину зі сметаною, цілком відбивні або нарізані шматочками, — не має значення, і залежить від ваших уподобань. Обсмажену цибулю з часником зняти зі сковороди і відкласти на час. У розігріте масло відправити м'ясо і обсмажити на сильному вогні до золотистої скоринки.
3. Саме час зайнятися соусом. Сметану з'єднати з бульйоном. Посолити і поперчити за смаком, додати улюблені спеції. Все ретельно перемішати.
4. До обсмаженого м'яса додати соус. При бажанні можна також доповнити сушеної або свіжої зеленню.
5. Повернути на сковороду обсмажену цибулю і часник. акуратно перемішати. Довести до кипіння і накрити сковорідку кришкою. Щоб свинина зі сметаною в домашніх умовах була м'якою і соковитою, гасити блюдо потрібно на мінімальному вогні.
6. Залежно від розміру шматочків м'яса, гасити м'ясо від 40 до 60 хвилин. Перед подачею на стіл свинину можна дістати з сковороди, а соус уварити трохи до загустіння (можна додати трохи борошна).
Подібні рецепти
Свинина зі сметаною на сковороді
Оригінальні тефтелі з картоплею порадують в будні всіх, до того ж, подавати їх будемо з шикарним томатним соусом зі сметаною. Дивіться рецепт і повторюйте. опис приготування: Ніжні тефтелі готуємо з курячого фаршу і картоплі. Спочатку тефтелі обсмажуємо до золотистого кольору, потім викладаємо...
Свинина а-ля пиццайола
Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...
Свинина «ананасове насолоду»
Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...
Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...
Свинина смажена з цибулею
Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...