Рецепт Свиняча вирізка з розмарином

Рецепт Свиняча вирізка з розмарином
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Така свиняча вирізка з розмарином готується в маринаді і запікають у духовці. відмінне блюдо, яке буде дуже доречним на святковому столі. Її можна подавати як м'ясну закуску.

опис приготування:

Перед відправкою вирізки в духовку її потрібно замочити в спеціальному маринаді і залишити на деякий час. Запікається свиняча вирізка з розмарином в духовці, має приголомшливий смак і незвичайний аромат. При бажанні на м'ясі можна зробити надрізи, щоб на нього впав маринад і просяк м'ясо ще краще. Спеції та трави підбирайте на ваш смак.

  • свиняча вирізка— 700-800 грам
  • розмарин, дижонская гірчиця, часник і сіль— За смаком
  • Оливкова олія— 100  грам
  • шпинат— 2-5 штук
Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 1 1. Ця страва по праву можна вважати королівським. Якщо подати таку вирізку на святковий стіл у вигляді закуски, навіть досвідчені м'ясоїди не зможуть встояти.

Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 2 2. Нарізаємо дрібно розмарин.

Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 3 3. Змішуємо його з оливковою або будь-яким іншим рослинним маслом і хлібної крихтою.

Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 4 4. На вирізку викладаємо шпинат і промазуємо все отриманим часниковим маринадом.

Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 5 5. Накриваємо тепер другим шматком м'яса.

Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 6 6. Щільно перев'язуємо вийшов м'ясний рулет по всій довжині міцною ниткою.

Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 7 7. В цей час змішуємо оливкову олію зі спеціями.

Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 8 8. І промазуємо цією сумішшю наш рулет з усіх боків.

Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 9 9. Кладемо його тепер в форму для запікання і закриваємо фольгою. Відправляємо в духовку (розігріту до 180-200 градусів) з 50 хвилин.

Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 10 10. Після запікання даємо рулету трохи охолонути. Потім знімаємо з нього всі нитки, а сам рулет нарізаємо порційно і подаємо до столу.

Свиняча вирізка з розмарином - фото крок 11 11. Ось такий вийшов рулет зі свинячої вирізки і розмарину.

Подібні рецепти

Свиняча вирізка по-азійському

Фінський чорничний пиріг

Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...

Свиняча вирізка по-прованськи

Свиняча вирізка по-прованськи

Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...

Свиняча вирізка розсільна

Свиняча вирізка розсільна

Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...

Свиняча вирізка з чорносливом

Свиняча вирізка з чорносливом

Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...

Свиняча вирізка з гарніром

Свиняча вирізка з гарніром

Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...