Рецепт Свиняча вирізка з розмарином
Така свиняча вирізка з розмарином готується в маринаді і запікають у духовці. відмінне блюдо, яке буде дуже доречним на святковому столі. Її можна подавати як м'ясну закуску.
опис приготування:
Перед відправкою вирізки в духовку її потрібно замочити в спеціальному маринаді і залишити на деякий час. Запікається свиняча вирізка з розмарином в духовці, має приголомшливий смак і незвичайний аромат. При бажанні на м'ясі можна зробити надрізи, щоб на нього впав маринад і просяк м'ясо ще краще. Спеції та трави підбирайте на ваш смак.
- свиняча вирізка— 700-800 грам
- розмарин, дижонская гірчиця, часник і сіль— За смаком
- Оливкова олія— 100 грам
- шпинат— 2-5 штук
2. Нарізаємо дрібно розмарин.
3. Змішуємо його з оливковою або будь-яким іншим рослинним маслом і хлібної крихтою.
4. На вирізку викладаємо шпинат і промазуємо все отриманим часниковим маринадом.
5. Накриваємо тепер другим шматком м'яса.
6. Щільно перев'язуємо вийшов м'ясний рулет по всій довжині міцною ниткою.
7. В цей час змішуємо оливкову олію зі спеціями.
8. І промазуємо цією сумішшю наш рулет з усіх боків.
9. Кладемо його тепер в форму для запікання і закриваємо фольгою. Відправляємо в духовку (розігріту до 180-200 градусів) з 50 хвилин.
10. Після запікання даємо рулету трохи охолонути. Потім знімаємо з нього всі нитки, а сам рулет нарізаємо порційно і подаємо до столу.
11. Ось такий вийшов рулет зі свинячої вирізки і розмарину.
Подібні рецепти
Фінський чорничний пиріг
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...