Рецепт Свинячі відбивні з цибулею і пастернаком

Рецепт Свинячі відбивні з цибулею і пастернаком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування свинячих відбивних з цибулею-шалот і пастернаком.

опис приготування:

У великій чавунній неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити відбивні сіллю і меленим перцем. використовуючи щипці, тримати свинину за краї і обсмажувати приблизно 1 хвилину. Покласти відбивні в сковороду і додати цибулю-шалот. смажити, поки відбивні не стануть коричневого кольору з обох сторін, від 8 до 10 хвилин. Викласти відбивні на тарілку, залишивши цибулю в сковороді.

Зменшити вогонь до середнього. Додати пастернак, яблучний сидр і 1 склянка води. варити, поки пастернак не буде готовий, близько 8 хвилин. Повернути відбивні на сковороду. смажити, поки відбивні не будуть готові і пастернак не стане ніжним, від 5 до 7 хвилин. Зняти з вогню ,полити оцтом і подавати.


  • свиные отбивные с костями— 4 штуки
  • Порт-salotų— 4 штуки
  • пастернака или моркови— 450 грам
  • яблучного сидру— 1 Склянка
  • яблучного оцту— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
У великій чавунній неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити відбивні сіллю і меленим перцем. використовуючи щипці, тримати свинину за краї і обсмажувати приблизно 1 хвилину. Покласти відбивні в сковороду і додати цибулю-шалот. смажити, поки відбивні не стануть коричневого кольору з обох сторін, від 8 до 10 хвилин. Викласти відбивні на тарілку, залишивши цибулю в сковороді.

Зменшити вогонь до середнього. Додати пастернак, яблучний сидр і 1 склянка води. варити, поки пастернак не буде готовий, близько 8 хвилин. Повернути відбивні на сковороду. смажити, поки відбивні не будуть готові і пастернак не стане ніжним, від 5 до 7 хвилин. Зняти з вогню ,полити оцтом і подавати.


Подібні рецепти

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Смажені свинячі відбивні

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з цибулею на грилі

Свинячі відбивні з цибулею на грилі

Рецепт приготування смажених на грилі свинячих відбивних з цибулею і гірчицею. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Перемішати цибулю з 2 чайними ложками олії. Викласти Лукнов грилі. смажити, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Загорну...

Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот

Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот

Рецепт приготування свинячих відбивних з яблуками, цибулею-шалот і білим вином. Вино в цьому рецепті ви можете замінити рівною кількістю яблучного сидру. опис приготування: розігріти духовку. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, до ко...

Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею

Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею

Рецепт приготування свинячих відбивних у вині з цибулею. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. нагріти 3 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Тим часом приправити відбивні сіллю...

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...