Рецепт Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза

Рецепт Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 35 хв.
Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза — дуже просте блюдо з незвичайним і, ймовірно, невідомим вам смаком. Рецепт з книги Джеймі Олівера.

опис приготування:

Я взагалі-то не великий любитель гарбуза — в дитинстві перегодували гарбузової кашею, з тих пір не переварюю. З цієї причини до даної пасті з гарбузом ставилася скептично, але приготувала — і була здивована. Смак гарбуза практично не відчувається, залишається тільки вельми приємний і ніжний соус зі смаком чебрецю. Відтепер тальятелле з соусом з мускатної гарбуза — одна з улюблених вид пасти в нашому будинку

  • гарбуз мускатний— 800 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 30 мілілітрів
  • чебрець— — За смаком
  • бульйон курячий— 1 Склянка
  • Грудинка копчена— 100 грам
  • макаронні вироби— 350 грам
Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза - фото крок 1 Цибулю і часник чистимо, дрібно нарізаємо і обсмажуємо в оливковій олії.

Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза - фото крок 2 Коли цибуля і часник підрум'яняться — додаємо в сковороду невеликими кубиками нарізаний гарбуз і чебрець (свіжі листочки). обсмажуємо ще 5 хвилин.

Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза - фото крок 3 Потім вливаємо в сковороду гарячий бульйон і тушкуємо гарбуз 20-25 хвилин на повільному вогні під закритою кришкою. В кінці додаємо сіль і перець за смаком.

Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза - фото крок 4 Тим часом відварюємо пасту до готовності. Один стакан води, в якій варилася паста, залишаємо.

Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза - фото крок 5 Бекон окремо обсмажуємо до хрусткої скоринки.

Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза - фото крок 6 Змішуємо відварену пасту, бекон і гарбузовий соус. Якщо раптом соус вийшов дуже густим — додайте трішки води, в якій варилася паста.

Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза - фото крок 7 Посипаємо тертим сиром і свіжим чебрецем. Готово!

Подібні рецепти

Мус з гарбуза

Часниковий соус зі сметаною

Гарбуз - дуже корисний, дивовижний овоч, як ніби спеціально створений Богом, щоб постачати людини вітамінами і мінералами всю зиму. прочитайте, як приготувати мус з гарбуза. опис приготування: Яскравий специфічний смак гарбуза не всім подобається та, якщо Ви належите до таких, то приготуйте му...

Тарталетки з гарбуза

Тарталетки з гарбуза

Рецепт приготування тарталеток з гарбуза. Вам сподобається цей смачна і цікава закуска. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту. Виставити чашки для випічки на деко. Скропити кожен стакан харчовим спреєм. з'єднати цукор, крохмаль, корицю, імбир і сіль в невеликій мис...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...