Рецепт Тарт з кокосовим кремом

Рецепт Тарт з кокосовим кремом
Кількість порцій: 10 Час приготування: 8 г. 40 хв.
Рецепт приготування тарта з начинкою з молока, крохмалю, цукру, яєць, кокосового екстракту і кокосової стружки.

опис приготування:

Якщо ви не можете знайти кокосову борошно, замініть її 1/4 чашки звичайного борошна.

  • солі— 1/4 чайних ложки(начинка)
  • кукурудзяного крохмалю— 4 Ст. ложки(начинка)
  • цукру— 120 грам(начинка)
  • яйця— 2 штуки(великі) начинка)
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(начинка)
  • кокосового екстракту— 1/4 чайних ложки(начинка)
  • несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки(начинка)
  • солі— 1/4 чайних ложки(корочка)
  • охолодженого вершкового масла— 9 Ст. ложок(корочка)
  • велике яйце, жовток— 1 штука(корочка)
  • збиті вершки— За смаком(по бажанню)
Тарт з кокосовим кремом - фото крок 1 1. приготувати начинку. Розрізати вершкове масло на 8 шматків. Додати молоко і сіль в літрову каструлю і довести до кипіння на середньому вогні. Змішати цукор і крохмаль в мисці, потім збити з яйцями, ванільним і кокосовим екстрактами. Коли молоко закипить, влити трохи молока до яєчної суміші і збити віночком. Поступово додати решту молока. Вилити суміш назад в каструлю і готувати на середньому вогні, постійно збиваючи, поки суміш не загусне і не почне кипіти. Це займе всього лише кілька хвилин. Швидко вилити крем через сито, встановлене над мискою. Використовуйте гумовий шпатель для зручності. Дати охолонути протягом декількох хвилин, зрідка помішуючи. Потім змішати начинку з вершковим маслом, додаючи по 2 шматочка масла за раз. Накрити миску з начинкою поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 3-4 години або на ніч.

Тарт з кокосовим кремом - фото крок 2 2. зробити корочку. Нарізати вершкове масло на шматки. змішати борошно, цукор і сіль в мисці кухонного комбайна. Додати вершкове масло і перемішати до консистенції крихт, протягом 2-3 секунд. Додати жовток і перемішувати 30-45 секунд. Скропити форму маслом. Викласти приготоване тісто у форму, притиснути до поверхні і сформувати бортики по краях. Заморозити тісто принаймні за годину до випічки. Розігріти духовку зі стійкою в середньому положенні до 190 градусів. Скропити одну сторону фольги маслом і накрити тісто змащеній стороною. випікати 25 хвилин, потім зняти фольгу і продовжувати випікати, поки скоринка не стане золотистого кольору, близько 8 хвилин. дати охолонути.

Тарт з кокосовим кремом - фото крок 3 3. Дістати охолоджену начинку з холодильника і перемішати з несолодкої кокосовою стружкою. Викласти начинку поверх скоринки і розрівняти гумовим шпателем. Накрити тарт поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник мінімум на 3 годину. Протягом цього часу тісто просочиться начинкою і стане м'якше, а начинка загусне. Перед подачею прибрати поліетиленову плівку з тарта, посипати підсмаженою кокосовою стружкою і прикрасити збитими вершками, якщо необхідно. Розрізати тарт на шматки і подавати.

Подібні рецепти

Тарт з шоколадною начинкою і білковим кремом

Полуничний тарт з заварним кремом

Рецепт тарта- типового для французької кухні відкритого пирога з особливого пісочного тіста. опис приготування: Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти. Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю. Розігріваємо духовку до 29...

Тарт з ожиною та фісташками

Тарт з ожиною та фісташками

Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...

Тарт з кукурудзою і базиліком

Тарт з кукурудзою і базиліком

Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...

Тарт з горіховою начинкою

Тарт з горіховою начинкою

Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці. опис приготування: Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей ...