Рецепт Тарт з кокосовим кремом
Рецепт приготування тарта з начинкою з молока, крохмалю, цукру, яєць, кокосового екстракту і кокосової стружки.
опис приготування:
Якщо ви не можете знайти кокосову борошно, замініть її 1/4 чашки звичайного борошна.
- солі— 1/4 чайних ложки(начинка)
- кукурудзяного крохмалю— 4 Ст. ложки(начинка)
- цукру— 120 грам(начинка)
- яйця— 2 штуки(великі) начинка)
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(начинка)
- кокосового екстракту— 1/4 чайних ложки(начинка)
- несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки(начинка)
- солі— 1/4 чайних ложки(корочка)
- охолодженого вершкового масла— 9 Ст. ложок(корочка)
- велике яйце, жовток— 1 штука(корочка)
- збиті вершки— За смаком(по бажанню)
2. зробити корочку. Нарізати вершкове масло на шматки. змішати борошно, цукор і сіль в мисці кухонного комбайна. Додати вершкове масло і перемішати до консистенції крихт, протягом 2-3 секунд. Додати жовток і перемішувати 30-45 секунд. Скропити форму маслом. Викласти приготоване тісто у форму, притиснути до поверхні і сформувати бортики по краях. Заморозити тісто принаймні за годину до випічки. Розігріти духовку зі стійкою в середньому положенні до 190 градусів. Скропити одну сторону фольги маслом і накрити тісто змащеній стороною. випікати 25 хвилин, потім зняти фольгу і продовжувати випікати, поки скоринка не стане золотистого кольору, близько 8 хвилин. дати охолонути.
3. Дістати охолоджену начинку з холодильника і перемішати з несолодкої кокосовою стружкою. Викласти начинку поверх скоринки і розрівняти гумовим шпателем. Накрити тарт поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник мінімум на 3 годину. Протягом цього часу тісто просочиться начинкою і стане м'якше, а начинка загусне. Перед подачею прибрати поліетиленову плівку з тарта, посипати підсмаженою кокосовою стружкою і прикрасити збитими вершками, якщо необхідно. Розрізати тарт на шматки і подавати.
Подібні рецепти
Полуничний тарт з заварним кремом
Рецепт тарта- типового для французької кухні відкритого пирога з особливого пісочного тіста. опис приготування: Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти. Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю. Розігріваємо духовку до 29...
Тарт з ожиною та фісташками
Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...
Тарт з кукурудзою і базиліком
Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...
Тарт з горіховою начинкою
Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...
Тарт з помідорами чері
Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці. опис приготування: Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей ...