Рецепт Тайський рибний бульйон

Рецепт Тайський рибний бульйон
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування тайського бульйону з риби, лемонграсса, чилі, вапно і коріандр.

опис приготування:

Тонко нарізати чилі і калган. Крупно нарізати листя лайма і рибне філе. Залити бульйон в каструлю і довести до кипіння. Між іншим, нарізати кінці кожного стебла лемонграсу по діагоналі на шматочки приблизно 3 мм завтовшки. Зняти шкірку лайма Овочечистка, віджати сік і відкласти в сторону.

Додати нарізаний лемонграсс, цедру лайма, перець чилі, решта, листя Лайман стебла коріандру в бульйон. Варити на повільному вогні 1-2 хвилини. Потім додати рибне філе, рисовий оцет, тайський рибний соус і половину соку лайма. Варити на повільному вогні близько 3 хвилин.

Прибрати стебла коріандру і додати, що залишився сік лайма, якщо це необхідно. Суп повинен бути досить кислим. Посипати суп листям коріандру і подавати гарячим.


  • стебля лемонграсса— 4 штуки
  • лайма— 3 штуки
  • червоних чилі— 2 штуки
  • стеблей кориандра— 6 штук
  • рибного філе— 360 грам
  • рисового оцту— 1 Ст. ложка
  • тайского рыбного соуса— 3 Ст. ложки
  • листя koriandra— 2 Ст. ложки
Тонко нарізати чилі і калган. Крупно нарізати листя лайма і рибне філе. Залити бульйон в каструлю і довести до кипіння. Між іншим, нарізати кінці кожного стебла лемонграсу по діагоналі на шматочки приблизно 3 мм завтовшки. Зняти шкірку лайма Овочечистка, віджати сік і відкласти в сторону.

Додати нарізаний лемонграсс, цедру лайма, перець чилі, решта, листя Лайман стебла коріандру в бульйон. Варити на повільному вогні 1-2 хвилини. Потім додати рибне філе, рисовий оцет, тайський рибний соус і половину соку лайма. Варити на повільному вогні близько 3 хвилин.

Прибрати стебла коріандру і додати, що залишився сік лайма, якщо це необхідно. Суп повинен бути досить кислим. Посипати суп листям коріандру і подавати гарячим.


Подібні рецепти

Тайський рибний суп

Курка в лимонному соці

гострий, дуже пікантний і незвичайно ароматний тайський рибний суп в домашніх умовах приготувати зовсім нескладно. Хочете спробувати це традиційне блюдо? Тоді запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Всім любителям азіатської кухні рекомендую хоча б раз спробувати повторити цей простий рецепт...

Тайський курячий суп з рисом

Тайський курячий суп з рисом

Рецепт приготування тайського супу з курячими грудками, селерою, помідорами чері, грибами, кінзою і рисом. опис приготування: Легкий суп на курячому бульйоні з рисом, селерою, грибами і помідорами порадує вас своїм насиченим смаком. Сік лайма надає супу пікантну пряну нотку. оливкового масла...

Тайський суп Том KXA

Тайський суп Том KXA

Рецепт приготування тайського супу з курячого бульйону, кокосового молока, креветок, печериць, лимона, чилі, часнику і імбиру. Суп Том KXA - візитна картка азіатської кухні. опис приготування: Суп готується на основі курячого бульйону з грибами, лимоном і креветками. Блюдо відрізняється вираже...

Тайський рис

Тайський рис

Сьогодні знайшла рецепт цікавого другої страви, смачного і швидкого, воно відмінно підходить для обіду або вечері. Це тайський рис, приєднуйтесь, ділюся, як приготувати цю смакоту! опис приготування: Смажений тайський рис або «Khao Phat» — це блюдо центрального Таїланду, де його зазвичай готую...

Тайський салат з кавуна

Тайський салат з кавуна

Рецепт приготування тайського салату з скибочок кавуна, кінзи, руколли, м'яти, redisa, насіння, сиру Фета і заправки з чилі, соєвого соусу, імбиру, соку лайма і оливкового масла. опис приготування: Цей незвичайний салат - справжнє втілення літа. Він має приємне м'ятна післясмак. кавуна— 1/4 ...