Рецепт Тести на бешбармак
Тісто на бешбармак дуже просте. воно універсальне, тому його можна використовувати і для інших популярних страв. наприклад, з нього можна ліпити вареники або пельмені. Що завгодно на ваш вибір.
опис приготування:
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати тісто на бешбармак, то просто прочитайте це рецепт. Він гранично простий і зрозумілий. Таке тісто обов'язково вийде смачним. Воно ідеально підходить для бешбармака та інших виробів з тіста, які можуть містити різні начинки.
- сироватка— 250 мілілітрів
- Борошно пшеничне— 4 склянки
- Куряче яйце— 1 штука
- Масло рослинне— 50 мілілітрів
- сіль— 1 щіпка
Тепер прийшла черга сироватки. Вона обов'язково повинна бути холодною. Тому краще заздалегідь покласти її в холодильник. Знову збийте всі інгредієнти віночком.
Просійте борошно через сито. Потім потроху додавайте його в миску до решти інгредієнтів. Замісити гладке і еластичне тісто. Воно не повинно бути липким і забитим борошном.
Тесту необхідно дати відпочити близько півгодини. Тоді воно буде готове до ліплення. Можна зберігати його в морозилці про запас.
Подібні рецепти
Тести для Finger
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...