Рецепт Мус для торта
Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта.
опис приготування:
Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ванільний. Він стане відмінним кремом і прикрасою для будь-якої випічки: торти, тістечка, мафіни. А якщо приготовлений мус перекласти в креманки і відправити на кілька годин в холодильник, то отримаємо дуже смачний десерт, який можна прикрасити ягодами. Готовий мус необхідно готувати безпосередньо перед прикрасою, щоб зберегти легку і ніжну текстуру.
- Білий шоколад— 300 грам
- вершки— 400 мілілітрів
- желатин— 1 Чайна ложка
2. Желатин попередньо замочуємо в теплій воді на 20-30 хвилин. Після цього нагріваємо половину склянки вершків і вливаємо в набряклий желатин, перемішуємо. До розтопленого шоколаду додаємо желатинову суміш, акуратно перемішуємо лопаткою і відправляємо в холодильник для охолодження.
3. вершки, що залишилися, збиваємо до утворення міцних піків, після цього втручаємося остигнула шоколадну масу в збиті вершки лопаткою. головне, щоб вершки не осіли. Отриманим шоколадним мусом відразу ж змащуємо торт, поки мус не застиг. Смачного!
Подібні рецепти
Вуха свинячі в духовці
Пропоную приготувати ніжний крем для торта на основі домашнього сиру. Для аромату я додала трохи ванільного цукру, але можна використовувати будь-які фруктові есенції або зовсім обійтися без них. опис приготування: Для крему відмінно підійдуть м'які сири на зразок «Маскарпоне», «Альметте» або ...
Мус з авокадо
Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...
Мус з гіркого шоколаду з коньяком
Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...
Мус з кабачків
Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять. опис приготування: Закуска "; Мус з кабачків" готується так: 1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в ки...
Мус з курки
Пропоную на замітку дивно простий рецепт мусу з курки зі спеціями і вершками. Це відмінний варіант для легкої вечері або святкового закуски. опис приготування: Апетитний мус з курки в домашніх умовах можна зробити не тільки з вершками, але і зі збитим білком. Спеції використовуються найрізнома...