Рецепт Свинячі реберця, тушковані з овочами
Для тих, хто по осінь збирає хороший урожай овочів, я пропоную ось такий простий, але в той же час неймовірно смачний варіант приготування свинячих реберець — все дуже просто і ситно.
опис приготування:
Для цього простого рецепту свинячих реберець, тушкованих з овочами, нам не знадобиться багато інгредієнтів, ми просто беремо реберця і всі овочі, які знайдуться в городі, ну або в холодильнику. Особисто у мене в цьому році вродила капуста, тому мені пощастило дізнатися багато різних рецептів з її використанням, в тому числі і цей чудовий рецепт. Але той список продуктів, який я тут написала, ні в якому разі не є строгим, і ви спокійно можете додати в цей рецепт приготування свинячих реберець, тушкованих з овочами, щось своє. Я, наприклад, потім ще кілька разів готувала це блюдо з додаванням помідорів і болгарського перцю — виходить ще смачніше і ароматні, так що не бійтеся експериментувати — все у ваших руках.
- реберця свинячі— 1,5 кілограма
- Капуста білокачанна— 1,5 кілограма
- морква— 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- часник— 4-5 зубчиків
- зелень свіжа— 40 грам
- паста томатна— 150 грам
- Масло рослинне— 150 грам
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
У сковороді або каструлі з товстими стінками розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому реберця до рум'яної скоринки.
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
Моркву чистимо і тремо на тертці для корейської моркви.
Капусту дрібно шаткуємо.
Викладаємо в каструлю до реберцям нарізані цибулю і моркву, солимо і посипаємо чорним меленим перцем.
Поки реберця з цибулею і морквою гасяться, ми подрібнюємо свіжу зелень і часник.
Тепер викладаємо в каструлю капусту, часник і зелень, перемішуємо і тушкуємо приблизно 10-15 хвилин. Потім додаємо пасеровані томатну пасту, сіль і перець за смаком, можна при необхідності додати трохи води. Тушкуємо реберця з овочами на повільному вогні до повної готовності. Подаємо з будь-яким гарніром на ваш розсуд. Смачного!
Подібні рецепти
Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом
Свинячі реберця, тушковані з овочами - прекрасне блюдо, яке зовсім нескладно приготувати! Підійде і на обід, і на вечерю! опис приготування: Пропоную Вам приготувати свинячі реберця з овочами у цій простому, але дуже хорошому рецептом! Блюдо виходить дуже смачним і, завдяки овочам, навіть кори...
Свинячі ребра, тушковані з картоплею
Серед безлічі різноманітних страв на основі свинини варто приділити особливу увагу свинячим ребрам з картоплею. Дуже виграшне страву як для святкового столу, так і для ситного обіду. опис приготування: Свинячі реберця люблять якщо не все, то, напевно, багато. І сьогодні я розповім, як приготув...
Свинячі реберця барбекю
Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...
Свинячі реберця гарячого копчення
Копчення відомо людству не один десяток років. Адже завдяки йому м'ясо та інші продукти можуть зберігатися тривалий час. Тому є різні народні рецепти ще з давніх часів. опис приготування: Внесу в цю справу і я свою лепту. вивчіть, як приготувати свинячі реберця гарячого копчення. Якщо у вас є ...
Свинячі реберця гриль
Чи збираєтеся на природу? рекомендую рецепт, як приготувати свинячі реберця гриль. Це відмінна альтернатива шашлику або доповнення до посиденьок. Такі реберця можна зробити і на електричному грилі. опис приготування: Правильно приготовані реберця повинні бути м'які і соковиті всередині, а зовн...