Рецепт М'яка яловичина на сковороді
М'яка яловичина на сковороді з даного рецептом — це вишукане блюдо, яке прекрасно підійде для романтичної вечері.
опис приготування:
М'яка яловичина на сковороді супер смачна страва, яке вимагає до себе особливої уваги. Іноді буває так приємно простояти біля плити кілька годин, щоб приготувати особливу страву для своєї коханої людини. До такої страви можна сміливо подавати червоні сухі вина, кращих сортів і марок. Романтична вечеря — цей час приємних бесід і відпочинку, а м'яке м'ясо — це якраз те, що добре впишеться в атмосферу і доставить гастрономічне задоволення.
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 1 кілограм
- морква— 1-2 штук(залежить від розміру)
- Пучок зеленої цибулі— 1 штука
- часник— 3-4 зубчиків
- копченості— 100 грам
- печериці— 250 грам
- помідори— 2 штуки
- Олія— — За смаком
- сіль, перець, приправи— — За смаком
На сковородку вливаем масло и ставим на самый сильный огонь. Затем выкладываем мясо, обсмажуємо, перемішуючи. Затем убавляем немного огонь и обжариваем мясо в течение 20 хвилин.
Пока обжаривается говядина, нарежем морковку, копченості, цибуля, очистимо часник.
Выкладываем все на сковородку.
перемішуємо.
Дольками нарезаем на дольки и измельчаем тимьян. Открыть вино.
додаємо помідори, тимьян в сковородку и вливаем вино, близько 200 мл.
Затем добавляем приправ, солі, перцю, все перемішуємо, накрываем крышкой и тушим все около 60 хвилин на невеликому вогні.
нарізаємо печериці.
Обжариваем грибы на отдельной сковородке в течение 10 хвилин на середньому вогні.
После часа тушения, добавляем к мясу грибы, перемешиваем и довести до кипения и жарить еще 10 хвилин.
Готово! Смачного!
Подібні рецепти
Піца на деку в духовці
М'яка яловичина в духовці — це чудо-рецепт. Щоб яловичина була м'якою, ми спочатку її замарінуем, а потім запекти у фользі з картоплею. Готується досить просто, але довго. Однак воно того варто опис приготування: Готується м'яка яловичина в духовці дуже просто, але дуже довго! мінімум 2,5 годи...
Тайська яловичина чилі
Рецепт приготування пікантного страви з яловичини. Тайська кухня. опис приготування: Рецепт приготування пікантного страви з яловичини. Тайська кухня. яловичина— 750 грам імбир— 1 Ст. ложка цибулина— 1 штука кукурудза— 1 штука(консервована, у банку) цукор— 1 Ст. ложка(коричневий) Berdsay пер...
Мармурова яловичина тушкована
Мармурове м'ясо - справжній делікатес. Саме через жирової сіточки всередині волокон м'яса його називають мармуровим. Воно виходить дуже соковитим і ніжним при правильному приготуванні. Спробуйте! опис приготування: Для того, щоб приготувати тушковану мармурову яловичину, для початку наріжте її...
Морський язик на сковороді
До смішного просте і швидке в приготуванні рибна страва. Ви зможете зробити його всього за 10-15 хвилин. підкажу варіант, як приготувати морський язик на сковороді, що подаю з легким соусом. опис приготування: Замість морського язика можна обсмажити камбалу, тріску або філе іншої білої морсько...
Свинина на сковороді-гриль
Свинина на сковороді-гриль — це прекрасний стейк, який приготувати абсолютно легко. Дуже важливо правильно підібрати м'ясо, добре замаринувати його і витримати на вогні потрібний час. опис приготування: Свинина на сковороді-гриль це супер апетитне блюдо, яке користується у нас вдома шаленою по...