Рецепт М'яка яловичина в духовці
М'яка яловичина в духовці — це чудо-рецепт. Щоб яловичина була м'якою, ми спочатку її замарінуем, а потім запекти у фользі з картоплею. Готується досить просто, але довго. Однак воно того варто
опис приготування:
Готується м'яка яловичина в духовці дуже просто, але дуже довго! мінімум 2,5 годину, проте воно того варто! Щоб м'ясо було максимально соковитим і ніжним, раджу його маринувати цілу ніч. Такий шматок м'яса може стати прикрасою як святкового, так і буденного столу. М'яку яловичину я зазвичай готую до сімейних урочистим вечерею, адже доводиться довго-довго чекати і відчувати тонкий і апетитний аромат готується яловичини і мучиться в очікуваннях, zahlebиvayasy slyunkami, а потім урочисто від цілого шматка м'яса відрізати по шматочку кожному з членів нашої родини
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 500 грам(бажано вирізка)
- картопля— 10 штук(середнього розміру)
- Цибуля— 3 штуки
- часник— 3 зубчики
- Оливкова олія— 1 Чайна ложка
- Томатний соус— 2 Ст. ложки
- оцет— 2 Ст. ложки
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
- Гранатовий концентрат— 2 чайних ложки
- приправи— — За смаком
В форму для выпекания выкладываем листы фольги в три слоя.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
На фольгу кладем сливочное масло, сверху выкладываем лук. Цибуля поливаем маринадом.
На мясе делаем надрезы крест-накрест и шпигуем его нарезанным чесноком.
В прорези мяса добавляем грибы.
Зверху поливаємо маринадом. Викладаємо нарізану картоплю. солимо, перчим, приправляем. Кладем кусочки сливочного масла.
Все плотно заворачиваем и отправляем в предварительно разогретую до 250 градусів духовку на 40 хвилин, затем готовим еще час при при 180 градусах.
Наше блюдо готово. Смачного!
Подібні рецепти
Пшоняна каша з родзинками і курагою
М'яка яловичина на сковороді з даного рецептом — це вишукане блюдо, яке прекрасно підійде для романтичної вечері. опис приготування: М'яка яловичина на сковороді супер смачна страва, яке вимагає до себе особливої уваги. Іноді буває так приємно простояти біля плити кілька годин, щоб приготува...
Тайська яловичина чилі
Рецепт приготування пікантного страви з яловичини. Тайська кухня. опис приготування: Рецепт приготування пікантного страви з яловичини. Тайська кухня. яловичина— 750 грам імбир— 1 Ст. ложка цибулина— 1 штука кукурудза— 1 штука(консервована, у банку) цукор— 1 Ст. ложка(коричневий) Berdsay пер...
Мармурова яловичина тушкована
Мармурове м'ясо - справжній делікатес. Саме через жирової сіточки всередині волокон м'яса його називають мармуровим. Воно виходить дуже соковитим і ніжним при правильному приготуванні. Спробуйте! опис приготування: Для того, щоб приготувати тушковану мармурову яловичину, для початку наріжте її...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...