Рецепт М'яка яловичина в духовці

Рецепт М'яка яловичина в духовці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
М'яка яловичина в духовці — це чудо-рецепт. Щоб яловичина була м'якою, ми спочатку її замарінуем, а потім запекти у фользі з картоплею. Готується досить просто, але довго. Однак воно того варто

опис приготування:

Готується м'яка яловичина в духовці дуже просто, але дуже довго! мінімум 2,5 годину, проте воно того варто! Щоб м'ясо було максимально соковитим і ніжним, раджу його маринувати цілу ніч. Такий шматок м'яса може стати прикрасою як святкового, так і буденного столу. М'яку яловичину я зазвичай готую до сімейних урочистим вечерею, адже доводиться довго-довго чекати і відчувати тонкий і апетитний аромат готується яловичини і мучиться в очікуваннях, zahlebиvayasy slyunkami, а потім урочисто від цілого шматка м'яса відрізати по шматочку кожному з членів нашої родини

Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичина— 500 грам(бажано вирізка)
  • картопля— 10 штук(середнього розміру)
  • Цибуля— 3 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • Оливкова олія— 1 Чайна ложка
  • Томатний соус— 2 Ст. ложки
  • оцет— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • Гранатовий концентрат— 2 чайних ложки
  • приправи— — За смаком
М'яка яловичина в духовці - фото крок 1 Спочатку готуємо маринад. Змішуємо оливкову олію, томатний соус, уксус соевый соус. Опускает цельный кусок в маринад. Якщо часу немає, то маринует при комнатной температуре 40 хвилин, либо убираем в холодильник на ночь.

М'яка яловичина в духовці - фото крок 2 В форму для выпекания выкладываем листы фольги в три слоя.

М'яка яловичина в духовці - фото крок 3 Цибулю нарізаємо півкільцями.

М'яка яловичина в духовці - фото крок 4 На фольгу кладем сливочное масло, сверху выкладываем лук. Цибуля поливаем маринадом.

М'яка яловичина в духовці - фото крок 5 На мясе делаем надрезы крест-накрест и шпигуем его нарезанным чесноком.

М'яка яловичина в духовці - фото крок 6 В прорези мяса добавляем грибы.

М'яка яловичина в духовці - фото крок 7 Зверху поливаємо маринадом. Викладаємо нарізану картоплю. солимо, перчим, приправляем. Кладем кусочки сливочного масла.

М'яка яловичина в духовці - фото крок 8 Все плотно заворачиваем и отправляем в предварительно разогретую до 250 градусів духовку на 40 хвилин, затем готовим еще час при при 180 градусах.

М'яка яловичина в духовці - фото крок 9 Наше блюдо готово. Смачного!

Подібні рецепти

М'яка яловичина на сковороді

Пшоняна каша з родзинками і курагою

М'яка яловичина на сковороді з даного рецептом — це вишукане блюдо, яке прекрасно підійде для романтичної вечері. опис приготування: М'яка яловичина на сковороді супер смачна страва, яке вимагає до себе особливої ​​уваги. Іноді буває так приємно простояти біля плити кілька годин, щоб приготува...

Тайська яловичина чилі

Тайська яловичина чилі

Рецепт приготування пікантного страви з яловичини. Тайська кухня. опис приготування: Рецепт приготування пікантного страви з яловичини. Тайська кухня. яловичина— 750 грам імбир— 1 Ст. ложка цибулина— 1 штука кукурудза— 1 штука(консервована, у банку) цукор— 1 Ст. ложка(коричневий) Berdsay пер...

Мармурова яловичина тушкована

Мармурова яловичина тушкована

Мармурове м'ясо - справжній делікатес. Саме через жирової сіточки всередині волокон м'яса його називають мармуровим. Воно виходить дуже соковитим і ніжним при правильному приготуванні. Спробуйте! опис приготування: Для того, щоб приготувати тушковану мармурову яловичину, для початку наріжте її...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...