Рецепт Свиняча вирізка з соусом
Солодкі й пряні смакові нотки якнайкраще підходять для м'яса. Вони не повинні бути сильними, але виразно виділятися на тлі. А якщо до цього додати соковиту основу, то блюдо вийде чудовим.
опис приготування:
Цей рецепт вийшов саме таким, яким я його описала вище. Тому вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати свинячу вирізку з соусом на основі гірчиці з медом. На гарнір підійде стручкова квасоля. Блюдо красиве і дуже просте. Дуже добре виглядає на романтичному вечорі для двох.
- свиняча вирізка— 1 штука
- розмарин, гілочка— 1 штука
- Luk-salotų— 1 штука
- Дижонская гірчиця— 30 грам
- мед— 15 грам
- Стручкова квасоля— 360 грам
- Соус "; Деміглас" — 4 чайних ложки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 3 чайних ложки
- вода— 50 мілілітрів
2. Після цього викладіть квасоля з цибулею на деко з фольгою. Зверху розкладіть розмарин, сіль, перець і влийте 1 немає. ложку масла. Надішліть овочі запікаються 5 хвилин в духовку при 230 градусах.
3. Тим часом на сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому свинину з обох з торон по 3 хвилини до золотистої скоринки. Потім перекладіть м'ясо на деко до овочів.
4. Далі змастіть вирізку сумішшю з гірчиці з медом, використовуйте близько 1/3 суміші. Надішліть інгредієнти в духовку на 7-9 хвилин при 230 градусах.
5. Поки зробіть соус. Що залишився мед з гірчицею змішайте з водою і "; Деміглас ";.
6. Готову вирізку наріжте. Поруч викладіть овочі, а з іншого боку соус. Смачного!
Подібні рецепти
Баклажани швидкого приготування
Приготування м'ясних вишуканих страв для мене стає все більш простим заняттям. По перше, тому що вже є досвід, а по-друге, багато рецептів дійсно легкі. Цей один з подібних. опис приготування: Коли ви дізнаєтеся, як приготувати свинячу вирізку з пряним соусом, то відразу захочете повторити цей...
Свиняча вирізка з соєвим соусом, імбиром і лаймом
Рецепт приготування свинячої вирізки в азіатським маринаді. Блюдо добре подавати з сумішшю з літніх овочів, таких, як горох, обсмажений з зеленою цибулею і редискою. опис приготування: У середній мисці змішати соєвий соус, рисовий оцет, сік лайма, масло і імбир. Додати свинину в маринад, перем...
Свиняча вирізка з солодким соусом
Рецепт приготування соковитої свинячої вирізки з медовим соусом. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У сковороді нагріти масло і мед на середньому вогні, помішуючи, щоб розтопити вершкове масло. приправити свинину 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Смажити до зле...
Свиняча вирізка в журавлинним соусом
Перетворіть звичайний шматок свинини в оригінальне французьке блюдо. Свиняча вирізка в журавлинному соусі виходить дуже смачною завдяки вдалому поєднанню ароматного м'яса і насиченого кислого соусу. опис приготування: У цьому рецепті я розповім, як приготувати свинячу вирізку в журавлинному со...
Свиняча вирізка по-азійському
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...