Рецепт Свинячі реберця гарячого копчення

Рецепт Свинячі реберця гарячого копчення
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.
Копчення відомо людству не один десяток років. Адже завдяки йому м'ясо та інші продукти можуть зберігатися тривалий час. Тому є різні народні рецепти ще з давніх часів.

опис приготування:

Внесу в цю справу і я свою лепту. вивчіть, як приготувати свинячі реберця гарячого копчення. Якщо у вас є коптильня, то можна пробувати різні продукти (наприклад, курочку), але цей м'ясний делікатес затьмарив за смаком все! І що, що продають в магазині під виглядом "; копченостей ";, у мене особисто не завжди викликає довіру.

  • свинячі ребра— 700 грам
  • перець гострий— 3 штуки
  • кардамон— За смаком
  • сіль— За смаком
  • часник— 5 зубчиків
  • імбир— 50 грам
  • м'ята суха— За смаком
  • лимонний базилік— За смаком
  • насіння гірчиці— 1 Чайна ложка
  • розмарин— 1 щіпка
  • кмин— 1 щіпка
  • Тархуна— 1 Чайна ложка
  • Koriandr— 0,5 чайних ложки
  • Винний оцет— 2 Ст. ложки
Свинячі реберця гарячого копчення - фото крок 1 Спочатку зробіть маринад. Пропустіть через чеснокодавку імбир і часник. перець промийте, зробіть в ньому дірочки ножем.

Свинячі реберця гарячого копчення - фото крок 2 У ступці подрібніть все приправи і спеції.

Свинячі реберця гарячого копчення - фото крок 3 З'єднайте всі інгредієнти з першого і другого кроку, а також додайте сіль. Залийте їх окропом, залиште на пару хвилин.

Свинячі реберця гарячого копчення - фото крок 4 ребра промийте. Залийте їх оцтом.

Свинячі реберця гарячого копчення - фото крок 5 Далі влийте до м'яса спеції, а також залийте їх водою і перемішайте. Залиште маринуватися реберця на 4 дня в холодильнику.

Свинячі реберця гарячого копчення - фото крок 6 Потім повісьте м'ясо сушитися на 3-4 години в провітрюваному приміщенні.

Свинячі реберця гарячого копчення - фото крок 7 У коптильню накидайте змочену тріску і свіжі пряні трави.

Свинячі реберця гарячого копчення - фото крок 8 Свинину розвісьте на шампурах над коптильнею. Накрийте її вологою матерією на 15 хвилин. Потім зніміть її і залиште на 5 хвилин.

Свинячі реберця гарячого копчення - фото крок 9 Потім знову накрийте коптильню. Готуйте м'ясо ще 25 хвилин. Загалом, воно повинно коптитися 40 хвилин і відпочити - 15.

Свинячі реберця гарячого копчення - фото крок 10 Залиште реберця остигати в закритому ящику на пару годин. Далі перекладіть їх в холодильник. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Компот з яблук

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця смажені

Свинячі реберця смажені

Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...

Свинячі реберця на багатті

Свинячі реберця на багатті

Вам набридли звичайні шашлики, а організм вимагає м'яса? Давайте спробуємо приготувати свинячі реберця на багатті! ніжні, ароматні, в гостро-солодкому соусі — незабутнє поєднання. опис приготування: Реберця треба замаринувати на ніч, а потім смажити на багатті. З реберцями добре подавати свіжі...