Рецепт Свинячі реберця гарячого копчення
Копчення відомо людству не один десяток років. Адже завдяки йому м'ясо та інші продукти можуть зберігатися тривалий час. Тому є різні народні рецепти ще з давніх часів.
опис приготування:
Внесу в цю справу і я свою лепту. вивчіть, як приготувати свинячі реберця гарячого копчення. Якщо у вас є коптильня, то можна пробувати різні продукти (наприклад, курочку), але цей м'ясний делікатес затьмарив за смаком все! І що, що продають в магазині під виглядом "; копченостей ";, у мене особисто не завжди викликає довіру.
- свинячі ребра— 700 грам
- перець гострий— 3 штуки
- кардамон— За смаком
- сіль— За смаком
- часник— 5 зубчиків
- імбир— 50 грам
- м'ята суха— За смаком
- лимонний базилік— За смаком
- насіння гірчиці— 1 Чайна ложка
- розмарин— 1 щіпка
- кмин— 1 щіпка
- Тархуна— 1 Чайна ложка
- Koriandr— 0,5 чайних ложки
- Винний оцет— 2 Ст. ложки
У ступці подрібніть все приправи і спеції.
З'єднайте всі інгредієнти з першого і другого кроку, а також додайте сіль. Залийте їх окропом, залиште на пару хвилин.
ребра промийте. Залийте їх оцтом.
Далі влийте до м'яса спеції, а також залийте їх водою і перемішайте. Залиште маринуватися реберця на 4 дня в холодильнику.
Потім повісьте м'ясо сушитися на 3-4 години в провітрюваному приміщенні.
У коптильню накидайте змочену тріску і свіжі пряні трави.
Свинину розвісьте на шампурах над коптильнею. Накрийте її вологою матерією на 15 хвилин. Потім зніміть її і залиште на 5 хвилин.
Потім знову накрийте коптильню. Готуйте м'ясо ще 25 хвилин. Загалом, воно повинно коптитися 40 хвилин і відпочити - 15.
Залиште реберця остигати в закритому ящику на пару годин. Далі перекладіть їх в холодильник. приємною дегустації!
Подібні рецепти
Компот з яблук
Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...
Свинячі реберця смажені з цибулею
все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...
Свинячі реберця на грилі
Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...
Свинячі реберця смажені
Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...
Свинячі реберця на багатті
Вам набридли звичайні шашлики, а організм вимагає м'яса? Давайте спробуємо приготувати свинячі реберця на багатті! ніжні, ароматні, в гостро-солодкому соусі — незабутнє поєднання. опис приготування: Реберця треба замаринувати на ніч, а потім смажити на багатті. З реберцями добре подавати свіжі...