Рецепт Свинячі відбивні в копченої шинки

Рецепт Свинячі відбивні в копченої шинки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Швидкий рецепт приготування свинячих відбивних, обгорнутих в копчену шинку, з чебрецем і часточками лимона.

опис приготування:

Приправити свинячі відбивні сіллю і перцем. Посипати кожну відбивну листям чебрецю, злегка натиснути, щоб листя притиснулися до відбивних. Обернути один скибочку шинки навколо кожної свинячої відбивної, як пояс. Притиснути кінці і запечатати.

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Викласти відбивні на сковороду швом вниз. Готувати відбивні в двох партіях до золотистого кольору, від 4 до 5 хвилин з кожного боку.

Подавати свинячі відбивні з часточками лимона, якщо це необхідно.

  • свинячих відбивних— 4 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • свіжого листя чебрецю— 2 чайних ложки
  • шинки— 4 скибочки
  • оливкового масла— 2 чайних ложки
Приправити свинячі відбивні сіллю і перцем. Посипати кожну відбивну листям чебрецю, злегка натиснути, щоб листя притиснулися до відбивних. Обернути один скибочку шинки навколо кожної свинячої відбивної, як пояс. Притиснути кінці і запечатати.

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Викласти відбивні на сковороду швом вниз. Готувати відбивні в двох партіях до золотистого кольору, від 4 до 5 хвилин з кожного боку.

Подавати свинячі відбивні з часточками лимона, якщо це необхідно.

Подібні рецепти

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Свинячі відбивні в божевільному маринаді

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з булгур

Свинячі відбивні з булгур

Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...

Свинячі відбивні з гарніром

Свинячі відбивні з гарніром

Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...