Рецепт Свинячі відбивні з чатні з яблук

Рецепт Свинячі відбивні з чатні з яблук
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою.


опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кольору, близько 2 хвилин з кожного боку. Поставити сковороду в духовку і випікати близько 5 хвилин. Викласти на блюдо.

Тим часом у великій каструлі нагріти залишилися 2 столові ложки оливкової олії на середньому вогні, додати цибулю. Підсмажити на середньому вогні до прозорості, близько 6 хвилин. Додати яблука, смажити 4 хвилини. Додати оцет, родзинки, імбир, гірчицю і кайенский перець. ретельно перемішати, накрити кришкою і продовжувати готувати, помішуючи, поки яблука не стануть ніжними, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Подавати свинячі відбивні з яблучною приправою.


  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
  • солі— 2 чайних ложки
  • чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • велика цибулина— 1 штука
  • зелені яблука— 4 штуки
  • меленого імбиру— 1 Чайна ложка
  • сухої гірчиці— 1/4 чайних ложки
  • кайенского перцю— 1 щіпка
Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кольору, близько 2 хвилин з кожного боку. Поставити сковороду в духовку і випікати близько 5 хвилин. Викласти на блюдо.

Тим часом у великій каструлі нагріти залишилися 2 столові ложки оливкової олії на середньому вогні, додати цибулю. Підсмажити на середньому вогні до прозорості, близько 6 хвилин. Додати яблука, смажити 4 хвилини. Додати оцет, родзинки, імбир, гірчицю і кайенский перець. ретельно перемішати, накрити кришкою і продовжувати готувати, помішуючи, поки яблука не стануть ніжними, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Подавати свинячі відбивні з яблучною приправою.


Подібні рецепти

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Млинці на кислому кефірі

Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...

Свинячі відбивні з гарніром

Свинячі відбивні з гарніром

Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...

Свинячі відбивні з сюрпризом

Свинячі відбивні з сюрпризом

Ви любите м'ясо? Я, та й вся моя родина, дуже любимо. І сьогоднішній рецепт, як приготувати свинячі відбивні з сюрпризом, стали для нас справжнім відкриттям незвичайного смаку і цікавої подачі. опис приготування: звичайно, повозитися з приготуванням цієї страви трохи доведеться, але воно того ...