Рецепт Свинячі відбивні з сюрпризом

Ви любите м'ясо? Я, та й вся моя родина, дуже любимо. І сьогоднішній рецепт, як приготувати свинячі відбивні з сюрпризом, стали для нас справжнім відкриттям незвичайного смаку і цікавої подачі.
опис приготування:
звичайно, повозитися з приготуванням цієї страви трохи доведеться, але воно того варто, адже в цій страві відразу і основне блюдо, і гарнір! До речі, коли я вперше готувала це блюдо, начинки я приготувала настільки багато, що вона залишилася ще й на наступний день і прекрасно пішла з котлетами. Самі ж відбивні виходять ну дуже смачними! М'ясо дуже соковите, завдяки соусу - ніжне, а завдяки начинці - ароматне. Дуже раджу і вам спробувати таке блюдо!
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- селера— 1/2 штуки(стебла)
- Дикий рис— 1/2 склянки
- бульйон— 2 склянки
- бекон— 4 скибочки
- Грецькі горіхи— 3 Ст. ложки
- Відбивні на кістці— 2 штуки(700 г)
- паприка— 1/2 чайних ложки
- сіль, перець— За смаком
- Вершкове масло— 25 грам
- борошно— 1,5-2 Ст. ложки
- бульйон— 200 мілілітрів
- вершки 20% — 100 мілілітрів











Подібні рецепти

Тефтелі з курятини в духовці
Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з булгур
Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...

Свинячі відбивні з чатні з помідорів
Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...

Свинячі відбивні з чатні з яблук
Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...

Свинячі відбивні з гарніром
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...