Рецепт Свинина міністрів

Рецепт Свинина міністрів
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Давайте згадаємо старі добрі часи і приготуємо одне з найпопулярніших новорічних страв часів Радянського Союзу — соковиту свинину по-міністерськи, під найніжніші шубою з сиру.

опис приготування:

Я дуже люблю знаходити ось такі ось старі, вже призабуті усіма рецепти, тому що раніше страви були якісь особливо смачні і душевні, а ось продуктів для них багато не потрібно. Цей простий рецепт свинини по-міністерськи теж не включає в себе велику кількість інгредієнтів, але смак цієї страви настільки приголомшливий і ніжний, що просто дивуєшся, як в ті часи примудрялися з нічого зробити смакоту. Але і зараз цей рецепт приготування свинини по-міністерськи не втратив своєї актуальності, адже все з таким задоволенням їдять це чудове мяско, перевірено на практиці. Вам я так само пропоную приготувати свинину по-міністерськи до найближчого свята, це дуже просто і не займе багато часу.

  • вирізка свиняча— 700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сир твердий— 450 грам
  • Лимонний сік (оцет)  — 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Хміль-сунелі— За смаком
Свинина міністрів - фото крок 1 Нарізаємо свинину на порційні шматки і гарненько їх відбиваємо. Посипаємо сіллю і спеціями ставимо в холодильник приблизно на годину.

Свинина міністрів - фото крок 2 Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Заливаємо його холодною водою, додаємо лимонний сік, перець і сіль, перемішуємо і даємо настоятися 20 хвилин. Після закінчення часу воду необхідно злити, а цибулю викласти на дно форми для запікання.

Свинина міністрів - фото крок 3 На цибулю викладаємо свинину.

Свинина міністрів - фото крок 4 Тепер трьом сир на крупній тертці і рясно посипаємо їм наше мяско. Ставимо форму в розігріту до 230 градусів духовку і запікаємо протягом 20 хвилин.

Свинина міністрів - фото крок 5 Готову свинину по-міністерськи викладаємо на тарілку, прикрасивши зеленню, і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Свинина швидко і смачно

Торт для тих, хто на дієті

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...