Рецепт Свинина в гірчиці з розмарином
Соковита свинина в пряному гірчичному маринаді готується швидко і просто, а смак задовольнить навіть найвибагливішого гурмана.
опис приготування:
Нежирна свинина - відмінне м'ясо. Готується швидко і завжди виходить смачною.
- свинина— 600 грам(antrekot, шия або карбонад)
- гірчиця зернова— 2 Ст. ложки
- лимонний сік— 1 Ст. ложка
- мідь— 1 Чайна ложка
- чорний перець— 1/2 чайних ложки
- розмарин— 1 штука(1 невелика гілочка)
- сіль— За смаком
- масло рослинне— 1 Ст. ложка
Змішайте гірчицю з медом і лимонним соком, додайте сіль і чорний перець. Обірвіть листочки з гілочки свіжого розмарину.
Добре намажте м'ясо гірчичним маринадом, дайте постояти півгодини.
Обсмажте м'ясо в невеликій кількості масла до готовності.
Дайте постояти під фольгою хвилин 5-7, після подавайте зі свіжими овочами.
Подібні рецепти
Кексики на сметані
Сьогодні пропоную приготувати м'ясо з ароматом перцю, розмарину і часнику. Це відмінне спекотне до обіду або чудова нарізка для бутербродів. швидко, просто і дуже смачно! опис приготування: Один з найпростіших і безпрограшних способів приготувати смачний і соковитий шматок свинини - це запекти...
Свиняча вирізка з розмарином
Така свиняча вирізка з розмарином готується в маринаді і запікають у духовці. відмінне блюдо, яке буде дуже доречним на святковому столі. Її можна подавати як м'ясну закуску. опис приготування: Перед відправкою вирізки в духовку її потрібно замочити в спеціальному маринаді і залишити на деякий...
Свинячі реберця з розмарином
Вам здається, що ребра — це дуже нудний продукт, який готують тільки на багатті? Пропоную вам рецепт приготування свинячих реберець з розмарином, здатний перевернути ваше уявлення про їжу. опис приготування: Цей класичний рецепт свинячих реберець з розмарином може стати відмінним варіантом для...
Свинина швидко і смачно
тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...
Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою
Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...