Рецепт Телятина з рисом і квасолею

Рецепт Телятина з рисом і квасолею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування смачної страви з ніжною телятини з квасолею і рисом на гарнір.

опис приготування:

Зварити рис в підсоленій киплячій воді. промити м'ясо, підсушити і нарізати смужками. обсмажувати в 2 ст. L. рослинного масла приблизно п'ять хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати 1 ст. L. борошна і залити 500 мл овочевого бульйону. Гасити на повільному вогні протягом 8 хвилин.

Цибулю почистити і нарізати кільцями. Відварити квасолю в киплячій підсоленій воді (близько 10 хвилин). Обсмажити цибулю в маслі, що залишилося, додати відварену квасолю, перемішати, залити залишки бульйону. Приправити сіллю і поперчити.

Додати сметану до м'яса, щоб додати страві більш ніжний смак. Перешкодити і тушкувати на повільному вогні ще 3-5 хвилин. Викласти шматочки м'яса, рис і квасоля на тарілки. Перед подачею можна прикрасити зеленню.


  • довгозерний рис— 250 грам
  • телятина— 500 грам
  • рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1 За смаком
  • перець— 1 За смаком
  • мука— 1 Ст. ложка
  • овочевий бульйон— 600 мілілітрів
  • цибулина— 1 штука
  • квасоля— 500 грам
  • крем— 150 грам
Зварити рис в підсоленій киплячій воді. промити м'ясо, підсушити і нарізати смужками. обсмажувати в 2 ст. L. рослинного масла приблизно п'ять хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати 1 ст. L. борошна і залити 500 мл овочевого бульйону. Гасити на повільному вогні протягом 8 хвилин.

Цибулю почистити і нарізати кільцями. Відварити квасолю в киплячій підсоленій воді (близько 10 хвилин). Обсмажити цибулю в маслі, що залишилося, додати відварену квасолю, перемішати, залити залишки бульйону. Приправити сіллю і поперчити.

Додати сметану до м'яса, щоб додати страві більш ніжний смак. Перешкодити і тушкувати на повільному вогні ще 3-5 хвилин. Викласти шматочки м'яса, рис і квасоля на тарілки. Перед подачею можна прикрасити зеленню.


Подібні рецепти

Телятина спекотне

Салат з вареного буряка і яєць

Людство вижило завдяки тому, що перейшло на змішане харчування. Саме тому багато хто з нас просто не мислять собі життя без ароматного гуляшу та соковитою котлетки. Сьогодні готуємо шикарне спекотне. опис приготування: 1. м'ясо помити, дати воді стекти. Порізати телятину на досить великі шмато...

Телятина на грилі з травами

Телятина на грилі з травами

Якщо не знаєте, як смачно приготувати телятину на грилі, то цей рецепт — для вас. Телятина на грилі з травами виходить дуже ніжною і соковитою — такий, яким має бути хороше м'ясо. опис приготування: Здавалося б, що може бути простіше, ніж м'ясо на грилі? Береш шматок м'яса, кидаєш на гриль, пе...

Телятина на сковороді

Телятина на сковороді

Вашій увазі простий рецепт телятини на сковороді. З таким м'ясною стравою будь-який стіл буде набагато привабливіше: елегантно, просто і чудово смачно! опис приготування: Просто посмажені смачно м'ясо — це краще друга страва саме по собі. А медальйони з добірної телятини — просто кулінарний ше...

Телятина під соусом з тунця

Телятина під соусом з тунця

Чи пробували ви коли-небудь з'єднати в одній страві м'ясо і рибу? здається, що це звучить досить без смаку, але не поспішайте з висновками. головне, вибрати правильний варіант поєднань. опис приготування: І я вирішила піти на експеримент для себе, але кожен італієць знає цю традиційну закуску....

Телятина по-італійськи

Телятина по-італійськи

Влаштуйте вечерю в італійському стилі і приготуйте смачні котлети, тушковані з грибами та цибулею в білому вині. На гарнір відварити тальятелле. Блюдо подається до столу разом з ароматним соусом. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування телятини по-італійськи. Сп...