Рецепти zhulany.kiev.ua
Мусака з фаршем
Знамените грецьке блюдо, яке являє собою запіканку з баклажан з фаршем і соусом бешамель. Готувати його зовсім нескладно, блюдо виходить соковитим, ситним і дуже смачним. опис приготування: Мусаку готують і в Греції,і в Болгарії, і в Молдавії, і в Україні. Тобто — всюди, де ростуть баклажани. ...
Свинячі реберця на сковороді
Свинячі реберця, смажені на сковороді - це не тільки дуже смачно, але і швидко. Приготуйте реберця, слідуючи цим рецептом, і переконайтеся самі! опис приготування: Пропоную вам ознайомитися з дуже простим і порівняно швидким способом приготування свинячих реберець. Рецепт свинячих реберець на ...
Морозиво з кавовим печивом і шоколадом
Рецепт приготування морозива з кавово-ванільним печивом, шматочками шоколаду, карамельним соусом і збитими вершками. опис приготування: печиво, шоколад, карамель і вершки перетворюють звичайне морозиво в справжній святковий десерт. м'якого вершкового масла— 220 грам яйця— 2 штуки ванільного...
Сирний крекер з чорницею і помідором
Рецепт приготування вегетаріанського канапе з чорницею і сиром нікого не залишить байдужим і голодним! опис приготування: Більшість людей занадто консервативно в їжі, для того щоб поєднувати продукти, як правило, використовується в солоних стравах і компоненти солоних страв. Однак в даному рец...
Малинове варення рідке
Як приготувати суп з морквою і кінзою. Простий рецепт приготування першої страви. кількість порцій: 4 морква— 450 грам цибулина— 1 штука(велика) Braai— 1 штука(свіжа) Braai— 1 Чайна ложка(подрібнена) овочевий бульйон— 1,2 L оливкова олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 штука чорний перець— 1 штука Ін...
Свинина Запечена
Дуже смачне а головне просте блюдо! кількість порцій: 6 Свинина (Карбонад) — 1000 грам картопля— 300 грам гриби печериці— 100 грам цибуля ріпчаста— 20 грам майонез— 200 грам куряче яйце— 1 штука мука— 50 грам сіль— 5 грам Порціоніруем свинину Посипаємо сіллю і перцем, і злегка обсма...
Сирний суп з білими грибами
Мені подобається цей суп з кількох причин. По перше, він готується дуже швидко, по-друге, готується просто, ну і по-третє, виходить дуже смачно. А від аромату просто слинки течуть! опис приготування: Окремо відваріть гриби. Поки вони варяться в каструлю налийте води, доведіть до кипіння і дода...
Свинина в кисло солодкому соусі з імбиром
Свинина в кисло-солодкому соусі сподобається не тільки прихильникам китайської кухні. М'ясо виходить неймовірно соковите і смачне, причому приготоване абсолютно без солі. Її замінює соєвий соус. опис приготування: Отже, дивіться, як приготувати свинину в кисло-солодкому соусі! Вибираючи свинин...
Тельное куряче
Рецепт приготування ного з курки зі свининою, шпиком і мовою. опис приготування: Тельное з курки являє собою курячу м'якоть, фаршировану начинкою з курки, свинини, шпику та мови. приготування: Очистити курку, натерти борошном і обпалити. Потім промити і висушити. Обрізати м'якоть з боку спинки...
Тигрові креветки на мангалі
В цьому маринаді тигрові креветки на мангалі вийдуть просто чудовими. Використовувати можна будь-які креветки на ваш розсуд, але обов'язкова умова — готувати їх на мангалі. опис приготування: Способів приготувати тигрові креветки існує кілька, і цей варіант найкращий і найбільш поширений. поєд...
Сиров'ялене м'ясо
Якщо ви задумали до святкового столу підготувати м'ясні делікатеси, то придивіться до цього рецепту, подано детальну інформацію про процес, як приготувати сиров'ялене м'ясо зі спеціями і сумішшю перців. опис приготування: Зазвичай сиров'ялене м'ясо готують вдома тільки господині, мають значний...
Сироедческіе печериці
Салат з сирими печерицями подається до столу охолодженим. Він буде смачніше, якщо дати йому трохи настоятися в холодильнику. опис приготування: Вимийте і поріжте шампіньйони і овочі для салату. Заправте салат спеціями, лимонним соком і олією холодного віджиму. Надішліть в холодильник на 10-15 ...
Сирний хліб
Хрусткі сирні хлібці можна використовувати як закуску до пива, якщо зробити їх солоними, або просто як ласощі до чаю (присипавши цукром або додавши ванільний цукор). опис приготування: Універсальні сирні хлібці можна готувати до обіду замість грінок, на закуску перед основною стравою або як ла...
Гарячі Pufı
Ця страва була найпопулярнішою закускою в 70-ті роки в США. Тоді були часи хиппующей молоді та рок-н-ролу. кількість порцій: 4 часник— 3 зубчики Luk-salotų— 1 штука сир чеддер— 1 штука французька булка— 1 штука вершкове масло— 1 штука гірчичний— 1,5 чайних ложки плавлений сир— 1 штука сир чедде...
Свинина, тушкована з вином
Хочете зробити неймовірно ніжне, ароматне і приголомшливо апетитне м'ясо на обід або вечерю? Придивіться тоді до цього класному варіанту, як приготувати свинину, тушковану з вином і часником. опис приготування: Це досить просте блюдо, яке, слідуючи покроковим рекомендаціям, під силу повторити ...
Тайська піца з куркою
Рецепт приготування піци з вареною куркою, соусом Чилі, цибулею, цукіні, сиром Моцарелла, арахісом і кінзою. опис приготування: Завдяки поєднанню курки, арахісу, солодкого соусу і кінзи піца володіє фантастично смаком. упаковка тесту для піци— 1 штука пшеничного борошна— 1/4 склянки кукуруд...
Так що з авокадо
Рецепт приготування мексиканського страви тако з оригінальною начинкою з авокадо. опис приготування: Кукурудзяні коржі тако для мексиканців це те ж саме, що пшеничний хліб для нас! Не дивно, що вони знають десятки чудових способів зробити тако справжнім делікатесом. Перед вами один з найулюбле...
Томатне «різотто»
різотто — популярне італійське блюдо, полюбилося багатьом. А додавання помідор, так і відправляє подумки в тихе, затишне кафе Італії. запам'ятовуйте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Можу сказати точно: щоб побувати в Італії не обов'язково багато витрачатися! Досить приготув...
Мортаделла
Якщо ви не довіряєте якості покупних м'ясних делікатесів або у вас вдома надлишки м'ясних обрізок, пропоную зробити з них натуральну, апетитну і дуже смачну ковбаску - мортаделлу. опис приготування: Це досить простий, хоч і вимагає часу варіант, як приготувати мортаделлу. Ідеальне поєднанні не...
Террін з червоної риби
Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...