Рецепти zhulany.kiev.ua

Тісто для осетинських пирогів

Тісто для осетинських пирогів

Для приготування осетинських пирогів потрібно особливе тісто. Зазвичай готують дріжджове тісто на кефірі і борошні. Пироги випікаються в формі коржі з різними начинками. обов'язково спробуйте! опис приготування: Тісто для осетинських пирогів, приготоване в домашніх умовах, виходить щільним і м...

Тефтелі з манкою

Тефтелі з манкою

Тефтелі з манкою я готую для малюків. Тефтелі виходять соковитими і ніжними, манка не дає тюфтельки розвалитися. Ось вам докладний рецепт! опис приготування: Тефтелі з манкою готуються без рису, вони як би варяться в вершковому соусі і тому виходять незвичайно ніжними. Тефтелі з манкою можна р...

Сирні вафлі

Сирні вафлі

Сирні вафлі можна зробити з будь-якою начинкою, від цього залежить їх смак. Дуже смачними виходять сирні вафлі з овочами, грибами, шинкою або в класичному варіанті. Пропоную спробувати! опис приготування: всього 30 хвилин - і сирні вафлі з хрусткою скоринкою готові. Начинкою для таких вафель м...

Муксун запечений з картоплею

Муксун запечений з картоплею

Святкова страва на швидку руку. кількість порцій: 8 Муксун або будь-яку іншу велику рибу— 1  штук Картопля— 1 кілограм приправи— 1 За смаком Цибуля— 1  штук розморозити рибу,зробити на одній стороні поперечні порційні надрізи,натерти приправами,посоліть.Начініть її цибулею,порізаною кільця...

Свинячі ребра в медовій глазурі

Гливи в домашніх умовах

Свинячі ребра за цим рецептом виходять не тільки дуже смачними, але і красивими: з пікантною і ароматною медовою глазур'ю. Ця страва підійде не тільки для щоденної трапези, але і для святкового столу! опис приготування: Для приготування цієї страви підійдуть не обов'язково свинячі, але і ялови...

Тарт з ожиною та фісташками

Тарт з ожиною та фісташками

Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...

Терпкий « Пион » з яблуком

Терпкий « Пион » з яблуком

романтический и очень вкусный французский открытый пирог — тарт "Пион" з яблуком. борошно— 180-200 грам яблуко— 3 штуки цукор— 100 грам Вершкове масло— 100 грам яйце— 1 штука вершки— 1/3 склянки(жирні) розпушувач— 2  чайних ложки кориця мелена— 1 Чайна ложка сіль— 1 щіпка ...

Сир, смажений в паніровці

Сир, смажений в паніровці

Смажений в паніровці сир — вишукане й розкішне блюдо. І таке блюдо ви можете покуштувати не в ресторані, а у себе вдома! Ще й друзів пригостити! Смажити можна будь-який м'який сир, раджу смажити камамбер. опис приготування: сир, смажений в паніровці, припаде до душі кожному. Таку закуску можна...

Сироедческіе голубці

Сироедческіе голубці

Тут я покажу, як приготувати сироедческіе голубці. Вони виходять ситними, смачними, ostrenьkimi. Відмінно вписуються в раціон не тільки сироїдів і вегетаріанців. Готуйте смачно і з користю! опис приготування: Як приготувати сироедческіе голубці? Дуже просто! Їх можна готувати на свій смак і на...

Свиняча вирізка в журавлинним соусом

Свиняча вирізка в журавлинним соусом

Перетворіть звичайний шматок свинини в оригінальне французьке блюдо. Свиняча вирізка в журавлинному соусі виходить дуже смачною завдяки вдалому поєднанню ароматного м'яса і насиченого кислого соусу. опис приготування: У цьому рецепті я розповім, як приготувати свинячу вирізку в журавлинному со...

Тарталетки з яловичиною

Тарталетки з яловичиною

Рецепт тарталетки з яловичиною — приготування святкової страви до 14 лютого (на День Святого Валентина) з тарталеток з яловичиною, грибами і чебрецем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити яловичину сіллю і перцем. нагріти 2 чайні ложки оливкової олії в сковороді на ...

Тертий пиріг

Тертий пиріг

Рецепт приготування пирога з пісочного тіста з варенням. опис приготування: Тертий пиріг можна робити кожен раз новим, використовуючи різні варіації начинки. приготування: У мисці збити яйця і цукор в піну. Додати розтоплений маргарин і соду, гашене оцтом. Поступово додати необхідну кількість ...

Свинячі реберця, тушеные в казане

Свинячі реберця, тушеные в казане

Хочу с вами поделиться простым рецептом свиных ребрышек, тушеных в казане. Дуже смачно виходить, потому что в казане мясо и жарится, и тушится одновременно, остается мягким и сочным! опис приготування: Хочу сказати, что этот несложный в готовке рецепт приготовления свиных ребрышек тушеных в ка...

Тертий пиріг з вівсяних пластівців

Тертий пиріг з вівсяних пластівців

Всі ми знаємо, що вівсяні пластівці дуже корисні для здоров'я і травлення. Але не все в курсі, що зі звичайної вівсянки можна приготувати не тільки сніданок, але смачні десерти, в тому числі і пироги. опис приготування: Багато господинь люблять терті пироги. Завдяки особливій технології пригот...

Свинина в вершках з кореневим селерою

Свинина в вершках з кореневим селерою

Пісна свинина - відмінна можливість приготувати страву швидко і без особливого клопоту. А добавка кореневого селери і прянощів зробить смак страви багатшим і яскравішим. опис приготування: Корінь селери не тільки ароматний, malokalorien багатих kletchatkoy. Він ще і є самим справжнім джерелом...

Тарталетки з м'яким сиром

Тарталетки з м'яким сиром

Я люблю готувати тарталетки. Готую їх при будь-якому зручному випадку. І в моєму списку страв на всі випадки життя вже з'явився фаворит. розповім, як приготувати тарталетки з м'яким сиром. опис приготування: Готові овочеві тарталетки з м'яким сиром виглядають просто дивовижно. Тісто хоч і вигл...

Томатна паста

Томатна паста

Томатна паста — незамінна кулінарна добавка. Її ми додаємо до багатьох страв. Навіщо купувати хімічну томатну пасту в магазинах, коли можна приготувати її самому в домашніх умовах? опис приготування: Приготування томатної пасти не вимагає особливих зусиль (але вимагає часу), зате Ви точно буде...

Морський мову з картоплею

Морський мову з картоплею

Морський мову з картоплею - відмінне друга страва, яке можна готувати з будь-якого приводу і без оного! Воно захопить Вас своїм смаком і прикрасить будь-який стіл! опис приготування: Приготуйте морський язик з картоплею за цим рецептом і Ви не пошкодуєте! Гарнір до цієї страви не потрібно, том...

Сир в паніровці

Сир в паніровці

Любите пиво, але не знаю,, що до нього подати? Сьогодні я розповім вам рецепт напрочуд вдалою для цієї справи закуски. розповім, як приготувати сир в паніровці. Буде дуже смачно! опис приготування: Гарячі сирні палички буквально тануть у роті! Ця закуска подарує вам тягучість і смак, який прек...

Морський язик в духовці

Морський язик в духовці

Не знаю, як приготувати морський язик в духовці, щоб він вийшов соковитим і смачним? Хочу запропонувати вам простий, швидкий і дуже класний рецепт, який точно слід взяти на замітку. опис приготування: Цей рецепт гарний тим, що без особливих зусиль і з мінімумом інгредієнтів ви можете зробити с...