Рецепти zhulany.kiev.ua

Тефтелі з курячої грудки

Тефтелі з курячої грудки

Куряча грудка — прекрасна основа для приготування тефтелей. Сметанний соус робить блюдо дуже ситним і ніжним. А самі тефтелі виходять дієтичними, що цілком підійде для дитячого харчування. опис приготування: Приготуємо тефтелі з курячої грудки в домашніх умовах. З сметани і муки приготуємо про...

Свинячі котлети з рисом і овочами

Свинячі котлети з рисом і овочами

Рецепт приготування страви під назвою "; Медальйони ";. Азіатське святкову страву для всієї родини. опис приготування: Обсмажити в сковороді з маслом: дрібно нарізану цибулю, морквину порізану соломкою і червоний перець. Через кілька хвилин додати відварний рис басматі (10 хвилин в киплячій пі...

Телятина у вершково-грибному соусі

Телятина у вершково-грибному соусі

Рецепт приготування телятини в вершково-грибному соусі. Соус надає телятині неповторний смак і аромат. опис приготування: Рецепт приготування цієї страви, "Бабусин рецепт», досить нескладний. Напевно, їли його все, і не один раз, і готували його, напевно, багато. Телятина— 400 грам вершки— ...

Мостарда

Мостарда

мостарда (італ. гірчичний) - традиційний італійський соус з маринованих в сиропі фруктів, який подають до страв з м'яса. Рекомендується подавати мостарду як гарнір до відварного м'яса. опис приготування: складові: Головними компонентами соусу мостарда є різні ягоди і фрукти (яблуко, груша, пер...

Сирна і рибна закуска

Піццаділья

Дві абсолютно різні закуски стануть прикрасою столу і напевно сподобаються тим, хто не любить проводити багато часу біля плити. Особливо цей рецепт може стати в нагоді, якщо нагрянуть неждані гості опис приготування: Декілька порад, як приготувати сирну і рибну закуски: Кріпс можна купити в бу...

Сирний суп-пюре з грінками

Сирний суп-пюре з грінками

Легкий і ніжний суп з вершковим смаком і хрусткими грінками - відмінне перше блюдо для обіду. Рецепт приготування цього супу дуже легкий, готується він швидко, тому навіть новачки впораються. опис приготування: Якщо вам набридли звичайні традиційні борщі і супчики, приготуйте до обіду ніжний с...

Свинина на реберцях

Свинина на реберцях

Такий гарний і святковий рецепт приготування свинини на реберцях не цілком підходить для простого сімейного обіду, хоча і готується дуже просто. Воно ніби призначене для свят! опис приготування: Звичайно ж, такий простий рецепт свинини на реберцях займає деякий час, але не турбуйтеся, — більші...

Сирна лазіння з томатним соусом

Сирна лазіння з томатним соусом

Якщо ви в магазині купили чарівні листи для лазаньї, то не обов'язково готувати класичний рецепт цієї страви. Давайте спробуємо абсолютно несподіваний варіант без м'ясної начинки. Читайте! опис приготування: Все тут буде будуватися на сирі, його використано цілих 3 виду! І ще цікава подача, ос...

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Страви зі свинини завжди виходять дуже смачними і ситними. Саме тому вона зайняла гідне місце на столах у багатьох сім'ях. Пропоную спробувати ще один варіант приготування цього м'яса. опис приготування: Смачно і просто. Поріжте м'ясо невеликими шматками, поперчіть, сіль і obvalâjte в муках. ...

Сирна лазіння

Сирна лазіння

Смачне італійське блюдо можна приготувати з різною начинкою. Одна з найпростіших — сирна. Ця страва готується легко і виходить ніжним і ситним. Відмінний варіант для вегетаріанського обіду. опис приготування: Це італійське блюдо дуже популярно. Лазанью готують з різною начинкою: м'ясної, овоче...

Тарт зі смородиною

Тарт зі смородиною

Легкий тарт зі смородиною — прекрасна випічка до чаю жарким літом. Записуємо і готуємо разом з рецептом. опис приготування: Для приготування тарта зі смородиною нам потрібен лікер смородиновий, а також сік смородиновий. Ще пачка пудингу ванільного. Приготування не складне, але копітка. Готовий...

Тефтелі з рибного фаршу

Тефтелі з рибного фаршу

риба — дуже корисний продукт, просто джерело фосфору. Але ось ці кістки… І дитині не даси. Але можна ж зробити рибні тефтелі. І годувати всю сім'ю, від дорослих до дітей, без побоювання. опис приготування: Зазвичай бачачи в меню розділ "; риба ";, багато з нас представляють вуха, смажену або з...

Свинячі медальйони з гарніром

Свинячі медальйони з гарніром

Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся! опис приготування: Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальй...

Тарт зі спаржею і лимоном

Тарт зі спаржею і лимоном

Рецепт приготування тарта з листкового тіста зі спаржею, сиром Грюйер, цедрою лимона і лимонним соком. опис приготування: Тарт зі спаржею має приємний лимонний аромат, а сир Грюйер робить його вершковим, і все це в поєднанні з хрусткою скоринкою. При бажанні ви можете додати в тарт гриби або с...

Телятина, запечена в духовці

Телятина, запечена в духовці

Телятина - це дуже ніжне і смачне м'ясо, а якщо запекти телятину в духовці, то вийде досить вишукану страву, зазвичай я готую таке м'ясо до сімейних свят, пропоную і вам спробувати його. опис приготування: Зараз нікого не здивуєш салатами або бутербродами, сучасним гостям подавай вишукані і не...

Свинина на сковороді-гриль

Свинина на сковороді-гриль

Свинина на сковороді-гриль — це прекрасний стейк, який приготувати абсолютно легко. Дуже важливо правильно підібрати м'ясо, добре замаринувати його і витримати на вогні потрібний час. опис приготування: Свинина на сковороді-гриль це супер апетитне блюдо, яке користується у нас вдома шаленою по...

Пиріг з sparzheм

Пиріг з sparzheм

Рецепт приготування тарта зі спаржею, цедрою лимона, сиром Пармезан і базиліком. Цей несолодкий пиріг, наповнене ароматом лимона, урізноманітнює ваше меню. кількість порцій: 8-10 розпушувача— 1 Чайна ложка солі— 1 щіпка перцю— 1 щіпка охолодженого вершкового масла— 6 Ст. ложок крижаної води— 8 ...

Сирна паста Фріттата

Сирна паста Фріттата

Рецепт приготування італійських макаронів з сиром. кількість порцій: 1-2 зелений перець— 1/2 склянки(нарізати) вершкове масло— 1 Ст. ложка оливкова олія— 2 Ст. ложки яйця— 6 штук сир пармезан— 1 Склянка базилік— 1/2 чайних ложки сіль— 1 штука чорний перець— 1 штука локшина— 350 грам(відварити) ...

Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»

Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»

У прохолодну дощову погоду пропоную вам зігріваючий суп з вдалим поєднанням двох корисних овочів: гарбуза і помідори. А спеції: каррі, імбир і часник, додадуть супу зігріваючий ефект. опис приготування: Перед вами простий рецепт, як приготувати томатно-гарбузовий суп "; Зігрій-ка ";. Ви витрат...

Сирна паста, запечена в духовці

Сирна паста, запечена в духовці

сирна паста, запечена в духовці — просте традиційне італійське блюдо. За смаком нагадує вегетаріанську лазанью, однак готується набагато простіше. опис приготування: Люблю італійську кухню за те, що в ній унікальним чином поєднується простота приготування і видатний за смаковими якостями резул...