Рецепти zhulany.kiev.ua

Морозиво з дині

Морозиво з дині

Ароматний і дуже смачний десерт своїми руками. Порадуйте себе в жаркий день ніжним вершковим морозивом з дині. всі інгредієнти — натуральні. опис приготування: Морозиво з дині приготувати дуже просто. Подрібніть в блендері м'якоть дині з цукром, змішайте зі збитими вершками і відправте в мороз...

Musaka по-turecki

Musaka по-turecki

Мусака по-турецьки готується під соусом, що нагадує бешамель. Я додаю в неї баранячий фарш, хоча у моєї подруги вегетаріанки мусака по-турецьки йде з соєвим м'ясом. опис приготування: мусака — улюблене блюдо східних країн. Іноді її роблять з картоплею, морквою і кабачками. Можете використовува...

Свинина в апельсиновому соусі

Свинина в апельсиновому соусі

Свинина — досить грубе м'ясо, яке потрібно вміти смачно приготувати. Пропоную рецепт свинини в апельсиновому соусі, який розповість вам як зробити це м'ясо ніжним, соковитим і неймовірно смачним. опис приготування: Свинина в апельсиновому соусі виходить неймовірно ніжною, соковитою і смачною. ...

Свинячі реберця на багатті

Свинячі реберця на багатті

Вам набридли звичайні шашлики, а організм вимагає м'яса? Давайте спробуємо приготувати свинячі реберця на багатті! ніжні, ароматні, в гостро-солодкому соусі — незабутнє поєднання. опис приготування: Реберця треба замаринувати на ніч, а потім смажити на багатті. З реберцями добре подавати свіжі...

Ситні рулетики з хліба

Рецепти салат «наречена»

впевнена, ви не раз пробували рулетики з лаваша, м'ясні і курячі рулетики, може бути, навіть овочеві. А ось хлібні пробували? Сьогодні я пропоную вам приготувати смачні рулетики з хліба з сиром! опис приготування: Такий спосіб приготування рулетиків дуже оригінальний і універсальний. Рулетики ...

Мусака (перевірений рецепт)

Мусака (перевірений рецепт)

Мусака - це вид "; Лазаньї ";, тільки в її основі не листи пасти, а баклажани. Блюдо готується з баклажанів, двох видів соусу і сирної скоринки. розповім, як приготувати "; Мусаку" за перевіреним рецептом. опис приготування: Мусака - це національне грецьке блюдо. Баклажани прийнято нарізати до...

Свинячі реберця на мангалі

Свинячі реберця на мангалі

Свинячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для обіду на природі. Крім того, їх можна подавати в якості закуски до пива. готуємо! опис приготування: Пропоную вашій увазі досить простий рецепт приготування свинячих реберець на мангалі. Реберця виходять дуже смачними, соковитими...

Ситний і пікантний Чилі

Ситний і пікантний Чилі

Неймовірно смачне гостреньке блюдо. опис приготування: Підсмажений стейк в соусі чилі. олія— 2 Ст. ложки стейк— 1 штука часник— 2 штуки вода— 2 склянки чорний перець— 1 Чайна ложка табаско— 1 Чайна ложка маринад— 1 штука фарш— 250 грам цибуля— 2 штуки селера— 4 штуки Гарячий Chili Буш— 2 шту...

Тарталетки з корейською морквою

Тарталетки з корейською морквою

Приготуйте тарталетки з корейською морквою і копченою ковбасою на святковий стіл — ваші гості залишаться задоволені. клопоту мінімум, а закуска виходить дуже ефектна і смачна. опис приготування: Рецепт тарталеток з морквою по-корейськи ви при бажанні можете коригувати на власний розсуд, додава...

Свинячі реберця на вугіллі

Свинячі реберця на вугіллі

Такі смачні і соковиті, я думаю, свинячі реберця на вугіллі в домашніх умовах варто приготувати кожному хоч раз, щоб знати напевно, якими ж реберця повинні бути на смак! Дуже рекомендую! опис приготування: такий цікавий, але просто неймовірно простий рецепт свинячих реберець на вугіллі я вам х...

Террін з козячого сиру та копченої сьомги

Террін з козячого сиру та копченої сьомги

чудовий, легкий в приготуванні аперитив. Насолоджуйтеся оригінальним поєднанням смаків і поділіться з друзями цим новозеландським рецептом! кількість порцій: 3-4 лосось— 200 грам(слабо солона в нарізці) козиний сир— 300 грам(кімнатної температури) Capicola і корнішони— 50-100 грам(корнішони др...

Морозиво з кореновкі

Морозиво з кореновкі

Пам'ятайте, яке смачне морозиво було в дитинстві? Приблизно такий же смак у морозива "; Корівка з Кореновкі ";. Саме таке морозиво я готую в домашніх умовах — ніжне, вершкове і ароматне! опис приготування: Приготуємо морозиво з кореновкі в домашніх умовах. змішайте цукор, ванільний цукор і сух...

Свинячі реберця прості в духовці

Свинячі реберця прості в духовці

Для приготування смачного другої страви не обов'язково мати дорогий продуктовий набір. наприклад, можна взяти свинячі реберця і картоплю. Доповнимо їх соусом, цибулею і запекти в духовці… опис приготування: Якщо ви хоча б раз приготуєте свинячі реберця в фользі, то будете готувати їх постійно ...

Ситний жульен в булочці

Ситний жульен в булочці

Хочу поділитися з вами цікавою і досить простий ідеєю, як приготувати ситний жульен в булочці. Це приголомшлива альтернатива спеціальним формочках, які є далеко не у всіх. Спробуйте! опис приготування: Такий спосіб приготування і подачі жульєну вельми зручний і дуже вдалий. Булочка просочуєтьс...

Тарталетки з крабовими паличками і ананасом

Тарталетки з крабовими паличками і ананасом

Якщо ви любите поєднувати різні продукти, тоді цей варіант закуски до святкового столу буде вам до смаку. Отже, перед вами простий рецепт тарталеток з крабовими паличками і ананасом. опис приготування: Цей рецепт приготування тарталеток з крабовими паличками і ананасом можна сміливо назвати ва...

Тілапія по-домашньому

Тілапія по-домашньому

Тілапія - рибка дуже ніжна, в деяких країнах її називають "; морським курчам ";. М'ясо цієї рибки дуже "; рідке" : в 100 грамах риби - 78,8% води, тому, звичайно, краще запікати її в духовці. кількість порцій: 2 тилапии філе— 4 штуки сир— 70 грам майонез "; Провансаль з лимонним соком" Maxeev »...

Тілапія додаткової florentiyski

Тілапія додаткової florentiyski

У моїй морозилці завжди є філе білої риби. Зазвичай я його просто обсмажую в паніровці або клярі. Хоча це проста дія можна поєднати з незвичайним гарніром і подачею. Спробуйте і ви! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати тилапию по-флорентійський. До неї зробимо щось на зразок...

Свинячі реберця з чорносливом

Свинячі реберця з чорносливом

Свинячі реберця можна приготувати різними способами, але якщо ви любите солодке м'ясо, тоді я розповім вам, як зробити відмінні свинячі реберця з чорносливом, смачні і неймовірно ароматні. опис приготування: Цей простий рецепт свинячих реберець з чорносливом однаково підійде як для звичайної в...

Сирники з сирної маси

Сирники з сирної маси

Смачні сирники можна приготувати не тільки з сиру, але і з солодкою сирною маси. Такі сирники виходять дуже ніжні і м'які і однорідні, а зробити їх простіше простого. опис приготування: Перепробувавши багато варіантів приготування сирників, в результаті я зупинилася ось на такій простій рецепт...

Тілапія з квиноа і огірком

Тілапія з квиноа і огірком

Рецепт приготування смаженої тилапии з паприкою, рисової лободою, базиліком, сиром Фета і лимонним соком. опис приготування: Це просте смачна страва готується всього за 25 хвилин. При бажанні ви можете додати столову ложку вершкового масла в сковороду при приготуванні риби, щоб надати йому осо...